Zoom Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés Philips ZOOM lámpával.
A biztonságos és gyors eljárás során, egy speciális fényforrás és a hidrogén-peroxid tartalmú gél együttes hatásával látványos fogfehérítés érhető el már egyetlen alkalom után.
Fontos kiemelni, hogy fogfehérítés a saját, nem gyökérkezelt fogakon végezhető el nagy hatékonysággal. Szükség esetén a fogkövet és a további elszíneződéseket el kell távolítani a tényleges fogfehérítés elkezdése előtt. A fogfehérítés nem jár fájdalommal, de átmeneti fogérzékenységet okozhat, ami teljesen normális reakció és 1-2 napon belül teljesen megszűnik.
A több árnyalattal fehéredett fogak megfelelő szájhigiénia mellett akár egy életen át megmaradhatnak, de a végeredményt természetesen az étkezési szokások és az életmód (kávé, tea, vörösbor, dohányzás, alkohol és egyéb színezőanyagokat tartalmazó ételek-italok) is befolyásolják.
Ha garantáltan a legtökéletesebb fehérséget szeretné elérni, akkor a kombinált fogfehérítést ajánljuk. A kihagyhatatlan professzionális fogtisztítás után elvégezzük a ZOOM fogfehérítést, majd lenyomatok alapján elkészített saját fogfehérítő sínhez komplett otthoni éjszakai fogfehérítő szettet is speciális érzékenységcsökkentő zselét adunk. Így a korábban elért eredmény folyamatosan fenntartható.

Nézze meg róla videónkat!

A ZOOM fogfehérítés hatékony és gyors megoldás egy szép mosolyért!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!