Vonattal

Győr remekül megközelíthető vonattal, belföldi és nemzetközi viszonylatban is. A vasútállomás ráadásul a város szívében található, így különösen ideális választás a vonattal való közlekedés.

A Solydent Fogászati Rendelő közel fekszik az állomáshoz, gyalog hozzávetőleg negyedórányi sétát jelent, könnyen megtalálható útvonalon.

Legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal, számos lehetőség közül választhat a Győrt végcélul megjelölő utas. A nemzetközi vonatok mindegyike megáll a városban, így Bécsből, Frankfurtból, Münchenből, Salzburgból, Zürichből stb. is könnyedén fogadnak utasokat. Az EuroNight, Railjet, EuroCity, EuroRegio vonatok korszerűek, kényelmesek, gyorsak.

Példának megemlíthetnénk, hogy a Győr-Bécs útvonal körülbelül másfél-két óra alatt teljesíthető, míg a Győr-Salzburg vonal körülbelül 4 óra alatt tehető meg. Ha Németországot vesszük példának, akkor érdemes megnézni a következő példát: ha valaki Münchenből, a főpályaudvarról érkezne Győrbe, akkor akár 5.54 perc alatt is megteheti a távolságot, a korszerű Railjet vonat képes erre a teljesítményre. Pozsonyból is könnyű a Győrbe való utazás, szintén színvonalas nemzetközi vonatok szállítják az embereket.

Természetesen javasoljuk, akár belföldről, akár külföldről érkezne városunkba, a pontos információk miatt keresse fel a hivatalos menetrendet is!

logo mavstart2 MÁV-Start (Magyarország)
obb ÖBB (Ausztria)
db Deutsche Bahn (Németország)
br BritRail (Nagy Britannia)

Külön szolgáltatásunk, hogy több fő érdeklődése és igénye esetén a bécsi Westbahnhofra is szervezünk transzfert, így akik onnantól autóinkkal szeretnék megtenni a fennmaradó távolságot, azoknak a segítségére sietünk. A részletek és az egyeztetés miatt keressék kollégáinkat, akik bővebb felvilágosítással szolgálhatnak.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!