Utazás szállás

Győr kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Ennek megfelelően remekül megközelíthető, legyen szó szinte bármely közlekedési eszközről. A megyeszékhely a vasúti és a közúti forgalom országos jelentőségű csomópontja.

Ha a vonatközlekedést említjük, akkor a legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal, számos fontos nemzetközi vonat fut be pályaudvarunkra.

Győrben több közlekedési főútvonal találkozik egymással. Emellett a megyeszékhely több pontjáról elérhető az autópálya. Külön érdemes kiemelni az M1-es autópályát, amelyen gyorsan és könnyedén megközelíthető Budapest és Bécs is. Az autópályáról számos lehajtó vezet be a városba, ideálissá téve ezzel a közlekedést. Segítségével könnyedén elérhető a budapesti, a bécsi, na meg a pozsonyi reptér is.

Látható tehát, Győr kifejezetten könnyen megközelíthető, utazási szempontból is roppant praktikus város. Javasoljuk, ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, olvassa tovább honlapunk, mert lentebb részletesen is kitérünk egy-egy közlekedési típusra, hogy Önnek a lehető legkönnyebb dolga legyen a választásban.

Szálláslehetőségekben is bővelkedik városunk, mi azonban leginkább a Solydent mellett található Kálvária Hotelre hívnánk fel szíves figyelmüket, amely minden igényt kielégít, legyen szó hazai vagy külföldi vendégeinkről. Erről is bővebb felvilágosítást kaphat, ha a lentebb található menüpontjainkra kattint!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!