Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.03.31-ig érvényes.

 

Tele röntgen

A teleröntgen leginkább a fogszabályzás területén fontos. Ez nem más, mint egy oldalirányú koponyafelvétel. Így pontosan látható az arcprofil, a fogak és csontok, természetesen azok is oldalnézetből. Segítségével láthatóvá válik a fogak dőlése, azok állcsontokhoz való viszonya, az állcsontok magassága és hosszúsága, amely innentől kezdve már mérhető is lesz.

Egy ilyen röntgenfelvételen a fogak külön nem láthatóak, azért a teleröntgen nem alkalmas például a fogszuvasodás felismerésére és egy fog körüli gyulladás észlelésére sem. Ezt a felvételi eljárást kifejezetten a fogszabályozás területén használják.

A kapott röntgenfelvételek a kiindulópontok, ezeknek segítségével határozhatjuk mag a későbbi munkafolyamatot. Az orvosok úgynevezett referenciapontok alapján dönthetik el, milyen egyénre szabott kezelés szükséges. Lényegében szögértékeket kapunk, amelyek segítségével haladhatunk előre: kiderül, hogy mennyire kell mozgatni, dönteni a fogakat, továbbá gyerekkorban milyen irányba kell támogatni az állcsontok növekedését, hogy a kezelés után a megfelelő, azaz a normál szögtartományom belül szemlélhessük az újabb és újabb teleröntgen felvételeket.

A Solydent fogászat természetesen rendelkezik a legkorszerűbb teleröntgen készülékkel, így a legnagyobb pontossággal és biztonsággal dolgozhatunk azon betegeinket, akik a segítségünket kérik. Sok-sok kisgyerek mosolyát tettük már szebbé, akik mind a mai napig hálás és visszatérő pácienseink, persze számos felnőtt beteggel is kiegészülve.

 

 

 

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat