Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.06.30-ig érvényes.

 

Technikai felszereltség

Korábban már szó esett arról, hogy a Solydent Fogászati Rendelő fogtechnikája a legkiválóbb szakemberekkel és gépekkel várja a mindennapos feladatokat, amelyeket az orvosok továbbítanak nekik.

Hogy a munkák a legmagasabb szintet üssék meg, olyan technikai feltételeknek kell teljesülniük, amelyre rendelőnk vezetősége mindig is érzékenyen figyelt. A fogászati eszközök piacát folyamatosan szemlélve sikerül a legújabb fejlesztéseket Győrbe hozni, így a tökéletes munkának soha semmi nem szabhat gátat.

Technikai felszereltségünk tehát kimagasló, de hogy ennek itt is bizonyosságát is adjuk, érdemes megemlíteni néhány vezető világmárkát, melyeknek eszközei megtalálhatóak fogtechnikai laborunkban.

A gipszelő részlegen külön kiemelnénk a KAWO EWL forrázó gépet, amelyet a fogsorkészítéshez használunk. Megbízható, kiváló gép, amely világszerte bizonyított már.

Az öntőhelyiségeinkben is számos nagyszerű eszköz áll technikusaink rendelkezésére. Említsük meg ezek közül a BEGO DUOSTAR homokfúvó hidat, amelyeket a lemezöntések tisztításához használunk. A BEGO PROTEMPOMATIC homokfúvó neve is önmagáért beszél a szakmában járatos látogatóinknak. Csakúgy, mint a DEGUSSA FORRASZTÓ PISZTOLY, amelyeket a gázos forrasztásoknál veszünk igénybe.

A Cercon rendszer az egyik legfontosabb része fogtechnikánknak, hiszen nélküle nem készülhetnének el a tökéletes fogpótlásaink. Ehhez a DEGUDENT CAS/CAM SYSTEM gépit használjuk:

 • CERCON SMART CERAMICS=CERCON BRAIN EXPERT frézgép és 3SHAPE D810 szkennelő
 • CERCON HEAT PLUS kiegészítő kemence

Az úgynevezett fémes teremben két igencsak kiváló és korszerű gépet említenénk meg, amelyek a BEGO gyorslevágó és a BEGO frézgép, implantátumok párhuzamos frézeléséhez.

Természetesen ez csak pár példa volt azért, hogy látogatóinknak fogalma legyen, milyen eszközökkel szolgáljuk fogaik egészségét, szépségét a Solydent fogtechnikai laboratóriumában. Ha bármelyik gépünkről többet szeretne tudni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik további kérdéseire is választ adhatnak.

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

 • Hétfő-péntek:
  7.00 - 21.00
 • Szombat:
  zárva
 • Vasárnap:
  zárva

Kérje ajánlatunkat