Szórakozás

Ahogy azt már a kultúra menüpontban is taglaltuk, Győr számos lehetőséget kínál a kikacsolódni vágyóknak. A fesztiválok, színházak, múzeumok, hangversenyek mellett a könnyedebb szórakozás hívei is megtalálhatják számításukat.

Számos zenés szórakozóhely várja a bulizni, táncolni, karaokézni vágyókat egész városszerte. Népszerű diszkók, kávézók, éttermek csalogatják a vendégeket, akik különösen nyáron élvezhetik a teraszok által nyújtotta lehetőségeket.

A belvárosban számos vendéglátó egység várja a vendégeket, itt mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő kínálatot. Legyen szó a legmodernebb gasztronómiai remekekről, vagy éppen az igazi, házias, magyaros ízekről, biztos, hogy Győrben mindegyiket megtalálja. A cukrászdák is népszerűek, nem véletlen: minőségi alapanyagokból a legfinomabb cukrászati remekeket kínálják. Az egyik közkedvelt győri édesség a Velencei álom elnevezésű fagylalt, amelyet a nyáron érkezőknek kötelező kipróbálni!

Győr hírek kézilabda és labdarúgó csapatáról is, sokan járnak ki a mérkőzésre, nem csak a városból, hanem a környező településekről is. Sőt, a női kézisek sikere olyannyira megérintette az országot, hogy távolabbról is érkeznek szurkolók. Az Győri ETO focistái nem olyan régen új stadionban játszhatnak, amelynek szomszédságában található az ETO park, amely egyre népszerűbb a környékén lakóknál. S hogy még a sportnál maradjunk: a győri evezőssport is igencsak kiemelkedő, élményszámba megy a Rábán és a Dunán edző fiatalok elszántságát látni.

A Győri Egyetemi Csarnokot 2002-ben adták át, azóta számos nagyszerű koncertnek és sporteseménynek adott helyett, hazai és nemzetközi események is zajlottak már falai között.

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő egész évben várja a látogatókat, azokat akik gyógyulni és azokat is, akik kikapcsolódni vágynak. A városban sportuszoda is működik, így az úszás szerelmesei sem maradnak lehetőség nélkül.

A Győr Plázában több termes mozi is található, így a filmek rajongói megtekinthetik az aktuálisan vetített kínálatot.

Az Árkád Győr bevásárló központ és a mögötte – megadott módon –üzemelő piac is igazi turistacsalogató. Míg az Árkádban a legmodernebb termékek vásárolhatók meg, addig a piacon az őstermelők kapnak helyet portékáikkal.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!