Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2023.12.31-ig érvényes.

 

Specialitásaink

A Solydent Fogászati Rendelőnek az egyik legnagyobb előnye, hogy saját főorvossal rendelkezik, aki egyben az alapító doktor is. Nem másról van szó, mint dr. Solymosi Péterről, aki mert nagyot álmodni. Az ő irányítása alatt dolgozó fogorvosok, asszisztensek és minden egyes kolléga kiváló szakember, akik már több ízben is bizonyították tudásukat, emberi értékeiket. A rendelő egészére illik a családias légkör, amely nem csupán az alkalmazottak, hanem a betegek hangulatát is nagyban befolyásolják.

A rendelőnk rendelkezik saját fogtechnikai laborral, amely jelentősen megkönnyíti és lerövidíti a munkafolyamatot. Nem kell az elkészült mintákat egy külső laborba elküldeni, várni a külsős kollégákra, hanem minden egy helyen található. Ennek előnyét a nálunk dolgozók és a betegeink is élvezik.

Rendelőnk komolyságát és szakmai elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fogorvos hallgatók is rendszeresen látogatnak bennünket, orvosainktól szerzik meg azt a gyakorlati tudást, amelynek segítségével kiváló szakemberekké válnak. A rezidensek pályázat útján kerülhetnek be a Solydent csapatába, ha pedig úgy teljesítenek, természetesen a jövőben is számítunk rájuk.

A technikai felszereltségünk a lehető legkorszerűbb és a legkiválóbb minőségű eszközökből tevődik össze. Elsődleges cél ez, hiszen a folyamatos fejlődés nélkül nem lehet életben maradni a versenyben. Számos betegünk elégedett mosolya bizonyítja: megéri befektetni. Persze a folyamatos fejlődést nem csak a gépekre értjük, hanem arra is nagy figyelmet fordítunk, hogy orvosaink, asszisztenseink a legfrissebb információkhoz is hozzájussanak. Állandó lehetőséget biztosítunk nekik, hogy eljuthassanak a szakmai továbbképzésekre.

Nem csupán az orvoslás szempontjából figyelünk pácienseinkre, hanem kényelmüket is szem előtt tartjuk. Távolabbról érkező pácienseinknek amennyiben repülőgéppel érkeznek, Budapest és Bécs reptereiről ingyenes transzferszolgálatot ha pedig autóval érkeznek, ingyenes, zárt parkolót biztosítunk.

A hozzánk tartozó három és négycsillagos hotelek mindegyike maximálisan felszerelt, igénybe vételükkel kellemesebbé tehető a várakozási és gyógyulási idő.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!