Repülővel

Győr három nagyváros repteréről is könnyedén megközelíthető, köszönhetően többek között az M1-es autópályának és Szlovákia közelségének.

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről és a Bécstől 22 kilométerre található Schwechati repülőtérről is kiválóan elérhető, köszönhetően az M1-es autópályának és a vonatközlekedésnek, amelyre a megfelelő menüpontban részletesen is kitérünk.

A Pozsonyi repülőtér még közelebb van a kisalföldi megyeszékhelyhez, sőt Bécshez is. Közúton mindkét városból hozzávetőleg 1 óra alatt elérhető a szlovák reptér.

A három légikikötőre forgalmat bonyolító légitársaságok listájáról érdemes tájékozódni. Bármelyikre is esik a választás, Győr szempontjából mindegyik helyesnek bizonyul majd.

Repülőtér utazás Győr http://www.ryanair.com
Repülőtér utazás Győr http://www.easyjet.com
Repülőtér utazás Győr http://www.airberlin.com
Repülőtér utazás Győr http://www.flyniki.com
Repülőtér utazás Győr http://www.aerlingus.com
Repülőtér utazás Győr http://www.austrianairlines.at
Repülőtér utazás Győr http://www.crossair.ch
Repülőtér utazás Győr http://www.lufthansa.de

Különösen azért, mert kérésre a Solydent csapata transzfer járatot indít, így a belföldi utazás terheit leveszik a látogatók válláról. Többszemélyes kisbusz és személygépkocsi is a páciensek rendelkezésére áll. Ezek segítségével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan tehetik meg azt az utat, amely a fogászati egészségük felé vezet. A részletekről kollégáink adnak felvilágosítást, érdeklődjenek bátran!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!