Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2022.10.31-ig érvényes.

 

Teljes foghiány esetén a legjobb megoldás a All on 4 implantációs rendszer

A Solydentben az All on 4 és All on 6 implantációs technológiával a teljes foghiány esetében azonnali fixfogsort kaphat a gyógyulási idő alatt. A súlyos fogágyebetegségben szenvedők vagy a teljes foghiányosok számára ezzel a speciális eljárással biztosított az azonnali fogpótlás. All-on-4-implantate

A legújabb technológiai megoldások között elterjedt All on 4 implantációs módszer a teljes fogatlanság esetén jelent modern rögzített megoldást a páciensek teljes megelégedettségére. Azokban az esetekben, amikor a rágófogak helyén a csont nem elégséges a súlyos sorvadás miatt, ezzel az egyedülálló, speciális technikával az állkapocs elülső régiójába helyezzük be az implantátumokat.

Az All on 4 rendszer 4 vagy 6 implantátumon megtámasztott fix hídpótlást jelent. Ez az implantológiai megoldás arra a nehéz esetekre ad egyedi megoldást, amikor a hátsó, rágófogak területén nincsen megfelelő mennyiségű csontkínálat és a páciens nem szeretne kivehető fogpótlást, mert idegenkedik a mozgó protézisektől.

A speciális irányba behelyezett implantátumok lehetővé teszik a hídra nehezedő nyomás megfelelő elosztását, így egy fix híd akkor is elkészíthető, ha a hátsó régióba, az őrlőfogak helyére már nem lehet implantátumot behelyezni.

Amennyiben Ön is szeretne azonnali megoldást a fogágybetegségére vagy teljes foghiánnyal küzd, akkor keressen fel bennünket rövid időn belül visszakapja a minőségi élet érzését!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!