Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2022.10.31-ig érvényes.

 

Magas szintű fogászati kezelés Győrben

A fogászati kezelés Győrben az egyik legjobb választás lehet az Ön számára, ha a legjobb fogászati kezelést szeretné igénybe venni.

Magas szintű fogászati kezelés Győrben

A Solydent Fogászat Magyarország nyugati határánál, Győrben található. Elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autópályán keresztül vagy vonattal is. A külföldi páciensek számára is rendkívül könnyen elérhető, hiszen az ausztriai határtól csupán 40 kilométerre található.

A Solydentben dolgozó fogorvosok magasan képzettek, európai és magyar szinten is a legjobb szakemberek közé tartoznak. A győri Solydentben végzett fogászati kezelések így igazán magas minőséget jelentenek.

A fogászati kezelés Magyarországon az európai fogászati kezelésekhez képest akár 50 százalékkal is olcsóbb lehet, így több ezer eurót is megspórolhat.

fogászati kezelés Győrben

A fogászati kezelés minősége A Solydent győri fogászati rendelőjében európai szintű. A legjobb, az európai unió előírásainak megfelelő alapanyagok állnak rendelkezésünkre, így a legjobb minőséget garantáljuk minden páciensünknek. Az fogimplantátumok, fogkoronák, fogpótlások készítésénél a legprofesszionálisabb minőségű termékeket ajánljuk, melyekre garanciát is vállalunk!

A győri Solydent fogászati kezelései között kiemelkednek az fogimplantátum, fémkerámia fogkorona, Zirkon fogkorona, fogfehérítés és fogszabályozás tevékenységek. A Solydent a fogászati kezelések elvégzését altatásban is vállalja.

Ha szeretne bővebb információt, vagy szeretne bejelentkezni fogászati kezelésre Győrben, akkor a kezelésének megtervezésében segítséget nyújtanak kollégáink!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!