Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.03.31-ig érvényes.

 

Ínyplasztika a tökéletes, felszabadult mosolyért

A szép fehér és egészséges fogak a gyönyörű mosoly meghatározó részei, de előfordulhat, hogy még többre van szükségünk a megnyerő külső érdekében. Ha például az fogínyünk túlságosan lehúzódott vagy aszimmetrikusan fejlődött, esetleg aránytalanul visszahúzódott a fogakról, az ínykorrekció a tökéletes választás a makulátlan esztétikai eredmény érdekében.

 

kommt es bei frauen ofters zu erkrankungen der mundhohle 660x300

Az ínykorrekció magas szakértelemmel és nagy gyakorlattal rendelkező fogorvost igényel, hiszen az esztétikai elváltozáson túl, figyelembe kell venni a kiváltó okokat is, ami akár betegség vagy gyulladás is lehet. A cél ilyenkor a kóros állapot megszüntetése, mely után biztonsággal elvégezhető a korrekciós műtét.

Mint minden kezelést, az ínyműtétet is gondos tervezéssel kezdjük, melynek része a páciens igényeinek és az általános esztétikai szempontoknak való megfelelés, valamint a fogak és az íny helyzetének figyelembe vétele. Amennyiben az íny lefutása aszimmetrikus vagy előnytelenül ránőtt a fogakra, az eltávolítandó ínyszövetet helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen kezeli a fogorvos. Az íny visszahúzódásának korrigálása - mivel élő szövetről van szó - hosszabb folyamat lehet, mely a páciens részéről is türelmet igényel, amíg a kívánt külsőt el nem éri a fogakon az íny.

Általánosságban elmondható, hogy az ínyplasztika gyors, fájdalommentes és gyorsan gyógyuló kezelés, azonban óriási jelentőséggel bír az esztétikai fogászatban, amikor a páciens elégedett ugyan fogai küllemével, mégis kifogástalan mosolyt szeretne viszont látni a tükörben.
Ma már nem kell beérnünk egy félmosollyal, hiszen a fogszabályozás, a kerámia héjak használata, a fogfehérítés, az implantáció és akár egy fogékszer is hozzájárulhat ahhoz, hogy mosolyunkra mások is felfigyeljenek majd.

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat