Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.03.31-ig érvényes.

 

Így őrizheti meg sokáig implantátuma épségét

Amikor egy páciens elveszíti egy vagy akár több fogát, az nemcsak a külső megjelenésére, de az egészségére és az önbizalmára nézve is meghatározó lehet. Szerencsére ma már nem kell beérnünk természetes fogainktól feltűnően elütő műfoggal, hiszen az implantátumok nemcsak esztétikus megjelenést biztosítanak, de a biológiai szempontból is tökéletesen beilleszthető műgyökereknek hála ugyanolyan funkciót töltenek be, mint valódi fogaink.Untitled-1

A bioanyagból készült gyökér beültetését pontos tervezés és alapos előkészületek előzik meg, melynek szerves része a páciens állapotának pontos feltérképezése is. Ez azért is lényeges, hiszen implantátumot csak teljesen egészséges, megfelelő szájhigiéniával rendelkező páciens kaphat, így a súlyos véralvadási zavar, az elégtelen csontmennyiség és az erős dohányzás valamint a rendszeresen túlzott alkoholfogyasztás a kizáró tényezők közé tartozik.

Mi a teendő beültetés után?

Az implantátum behelyezése után a gyógyulási szakasz körülbelül 2-3 hónapot vesz igénybe, mialatt a beültetett gyökeret a csontállomány sejtjei teljesen rögzítik, ezután kerül rá a fogpótlás. Az implantálás után azonban korántsem tekinthető befejezettnek a páciens nyomon követése, hiszen megfelelő szájhigiéniai tanácsokkal látjuk el minden betegünket, melyeknek betartása hosszú távú egészségük érdeke.

A félévente és az évente történő szűréseken az implantátum állapotát is felderítjük, melynek része a csontállomány vizsgálata és a hámtapadás, valamint a műgyökérre rögzített fogpótlás ellenőrzése is.
Aki ezt a megoldást választja nemcsak fogai egészségéért tesz, de az önbizalmát is garantáltan visszanyeri. Keresse bátran a Solydent csapatát és bízza magát szakértelmünkre.

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat