Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2022.10.31-ig érvényes.

 

Ezért jobb szakemberre bízni a fogfehérítést

Ezért jobb szakemberre bízni a fogfehérítést

Manapság, amikor a fiatalság és a szépség, valamint az egészség megőrzése kiemelt fontossággal bír, fogaink fehérségére is egyre nagyobb gondot fordítunk, hiszen ezzel mindhárom elvárásnak megfelelhetünk. Az életkor előrehaladtával, valamint egyes ételek és italok rendszeres fogyasztásával fogaink folyamatosan veszítenek hajdani fehérségükből.

szakember

 


Lényeges azonban, hogy mielőtt otthoni fogfehérítéssel próbálkoznánk, mindenképpen kérjük ki hozzáértő fogorvos véleményét, hiszen ha nem vagyunk tisztában a várható eredménnyel, akár csalódással vagy rosszabb esetben visszafordíthatatlan károkkal is számolnunk kell.

 

A szakorvos segítségével fény derülhet olyan rejtett problémákra is, mint az esetleges szuvasodás, melyet a szépítő célzatú eljárás előtt ajánlott kezeltetni, valamint felhívhatja figyelmünket olyan adottságra is, mint a természetesen sárgás-barnás, illetve olyan implantátumok és pótlások, melyekre a fehérítő eljárás nem lesz hatással.

A házi megoldások között a leggyakrabban alkalmazott szerek a szódabikarbóna és a hidrogén-peroxid. Hosszú távon és nem kellő ritkasággal alkalmazva azonban a fogzománc károsodásának esélyét kockáztatjuk, ami valóságos lavinát képes elindítani a szánkban. Az védtelen dentin érzékennyé válik, valamint az ínyben is gyulladás léphet fel, a baktériumok pedig nemcsak a szájhigiéniánkra lesznek negatív hatással, de a véráramba jutva testszerte gócbetegségeket provokálhatnak.
Az otthoni fehérítő eljárások során gyakori baleset, hogy a páciensek a hatóidő alatt lenyelik a fehérítőanyag egy részét, mely igazán kellemetlen gyomorproblémákat is okozhat.

Miért jó a rendelői fogfehérítés?

Tapasztalt szakemberek kezei között számtalan nem várt mellékhatástól kímélhetjük meg magunkat. Az alapos vizsgálatot követően a kezelési tervben felvilágosítást kaphatunk az esetünkben alkalmazható módszerekről, a kezelés hosszáról és az elvárható eredményről, valamint az eljárás utáni teendőinkről is, hogy fogaink épsége teljes biztonságban legyen.
Így pedig már csak annyi a dolgunk, hogy kényelmesen kivárjuk a kezelési idő végét, majd rendületlenül mosolyogjunk ragyogó fehér fogainkkal.
Bátran vegye fel a kapcsolatot a Solydent profi csapatával és kérjen időpontot, hiszen a hófehér mosoly mindenkinek jár.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!