Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2023.03.31-ig érvényes.

 

Összehasonlítás

Tudjuk, hogy manapság nem olcsó a fogászat, sajnos ez minket is érint. A legkorszerűbb gépek beszerzése, a kiváló kollégák megtartása komoly anyagi terheket ró minden egyes rendelőre. Ahogy a kezelések árai is betegeinkre. Azonban a közhely sajnos igaz: a minőséget meg kell fizetni. Nálunk pedig a létező legmagasabb minőségen végzett munkát, és a legmagasabb minőségű alapanyagokat kapja. A befektetett pénz így hosszútávon sokszorosan megtérül.

A fent írtak senkit ne vezessenek félre, csupán arra utaltunk, hogy a fogászat bizony igencsak költséges manapság. Mi azonban ennek ellenére arra törekszünk, hogy elérhetőek legyünk, akár itthoni, akár külföldi viszonylatban. Tudjuk, hogy betegeinkre nem rakhatunk vállalhatatlan terheket, mert akkor orvosi hitvallásunk mit sem ér: Solydent az Ön egészséges mosolyáért!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a külföldről érkező betegeinknek még mindig olcsóbbak vagyunk, mintha hazájukban vennék igénybe a fogászati rendeléseket. Sokszor spórolási szándékkal érkeznek, ám később megfogalmazzák: minden pénzt megért az a szakértelem, az a figyelem és az a végeredmény, amelyet a Solydent-nél kaptak.

Igyekszünk számos olyan lehetőséget kínálni, amely megkíméli a betegek pénztárcáját. Ilyen például az ingyenes transzferjárat, amely az utazás bizonyos terheit veszi le a vállairól. Számos egészségpénztári kártyát elfogadunk és a fizetési lehetőségek is igencsak széleskörűek. Folyamatos akciókkal kedveskedünk a már meglévő és a még csak remélt beteginknek, hogy lássák: szeretnénk, ha nekünk szavaznának bizalmat.

A Solydent folyamatosan arra törekszik, hogy nem olcsó, de elérhető árakon nyújtson olyan szolgáltatást betegeinek, amelyekkel viszont már nehezebb felvenni a versenyt. Mert garantáljuk: nálunk olyan bánásmódban részesül, amiben sehol máshol.

Kérje árajánlatunkat és érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeink bármelyikén!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!