Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2023.09.30-ig érvényes.

 

Közlekedés

Győr a Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Ennek megfelelően remekül megközelíthető, legyen szó szinte bármely közlekedési eszközről. A megyeszékhely a vasúti és a közúti forgalom országos jelentőségű csomópontja.

Ha a vonatközlekedést említjük, akkor a legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal, de ide fut be a Győr–Sopron–Ebenfurti Vasúttársaság tulajdonát képező Győr–Sopron-vasútvonal, illetve a MÁV kezelésű Győr–Celldömölk-vasútvonal és Győr–Veszprém-vasútvonal is.

Győrben több közlekedési főútvonal találkozik egymással. Emellett a megyeszékhely több pontjáról elérhető az autópálya. Külön érdemes kiemelni az M1-es autópályát, amelyen gyorsan és könnyedén megközelíthető Budapest és Bécs is. Az autópályáról számos lehajtó vezet be a városba, ideálissá téve ezzel a közlekedést. Segítségével könnyedén elérhető a budapesti, a bécsi, na meg a pozsonyi reptér is. Távolabbról érkező pácienseinknek amennyiben repülőgéppel érkeznek, Budapest és Bécs reptereiről ingyenes transzferszolgálatot ha pedig autóval érkeznek, ingyenes, zárt parkolót biztosítunk.A hozzánk tartozó három és négycsillagos hotelek mindegyike maximálisan felszerelt, igénybe vételükkel kellemsebbé tehető a várakozási és gyógyulási idő.

Látható tehát, Győr kifejezetten könnyen megközelíthető, utazási szempontból is roppant praktikus város. Javasoljuk, ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, olvassa tovább honlapunk, mert lentebb részletesen is kitérünk egy-egy közlekedési típusra, hogy Önnek a lehető legkönnyebb dolga legyen a választásban.

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!