Közlekedés

Győr a Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Ennek megfelelően remekül megközelíthető, legyen szó szinte bármely közlekedési eszközről. A megyeszékhely a vasúti és a közúti forgalom országos jelentőségű csomópontja.

Ha a vonatközlekedést említjük, akkor a legfontosabb a Bécs-Budapest vasútvonal, de ide fut be a Győr–Sopron–Ebenfurti Vasúttársaság tulajdonát képező Győr–Sopron-vasútvonal, illetve a MÁV kezelésű Győr–Celldömölk-vasútvonal és Győr–Veszprém-vasútvonal is.

Győrben több közlekedési főútvonal találkozik egymással. Emellett a megyeszékhely több pontjáról elérhető az autópálya. Külön érdemes kiemelni az M1-es autópályát, amelyen gyorsan és könnyedén megközelíthető Budapest és Bécs is. Az autópályáról számos lehajtó vezet be a városba, ideálissá téve ezzel a közlekedést. Segítségével könnyedén elérhető a budapesti, a bécsi, na meg a pozsonyi reptér is. A hozzánk tartozó három és négycsillagos hotelek mindegyike maximálisan felszerelt, igénybe vételükkel kellemsebbé tehető a várakozási és gyógyulási idő.

Látható tehát, Győr kifejezetten könnyen megközelíthető, utazási szempontból is roppant praktikus város. Javasoljuk, ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, olvassa tovább honlapunk, mert lentebb részletesen is kitérünk egy-egy közlekedési típusra, hogy Önnek a lehető legkönnyebb dolga legyen a választásban.

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!