A kivehető protézis már a múlté

Kivehető teljes fogsor a fogkefe pohárban – ne aggódjon, ez már a múlté

A fogak elvesztése szorosan összefügg a megváltozott életminőségtől való félelemmel. Az ember testi-lelki egysége fontos önbizalommal teli jó közérzetük szempontjából, így érthető, hogy sokan nem akarnak kivehető fogsorral élni, főleg, ha van más megoldás is.

Ha Ön a teljes és hosszantartó All-on-Four vagy All-on-Six megoldást választja, akkor nem kell attól tartania, hogy partnere vagy unokái beleütköznek a protézistartó pohárba.

Ezzel a módszerrel 4-6 implantátumra fix fogászati hidat építünk és az adott állkapocsban az összes hiányzó fogat pótoljuk. Az eljárás lehetővé teszi, hogy élvezze azt a magabiztosságot és egészséget, amelyet új mosolya adott, állkapcsonként egyetlen szájsebészeti beavatkozásért cserébe.

Kedvező és szupergyors megoldás komplett fogpótlásra egy magyarországi fogászati rendelőben

Ha pénztárcabarát és gyors megoldást keres, az All-on-4/6 módszer Önnek való!

Segítségükkel nagyon rövid időn belül, csontfelépítés nélkül tehet szert egy stabil és esztétikus új fogsorra, amely hosszú távú megoldásként hűséges társa lesz még évekig.

Tovább csökkentheti kiadásait, ha a beavatkozást egy magyarországi fogászati rendelőben végezeti el. Ugyanis Magyarországon jóval kedvezőbb áron vehetők igénybe a minőségi szolgáltatások, mint Németországban vagy Ausztriában. Ez elsősorban az alacsonyabb személyi és működési költségeknek köszönhető.

A jelentős költségcsökkentés mellett nem kell nélkülöznie a luxust sem: a győri Solydent fogászati rendelőben a legmodernebb eszközökkel és színvonalas infrastruktúrával várjuk külföldi vendégeinket. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy nem fog csalódni klinikai környezetünkben.

Minden egy fedél alatt

Pácienseink kényelme érdekében minden szükséges szolgáltatást egy fedél alá hoztunk, hogy levegyük ügyfeleink válláról az utazással és szervezéssel járó fáradtságot. Így a legjobb "gyógyító élményt" tudjuk kínálni teljes kényelemmel és stresszoldással.

Fontos számunkra, hogy pácienseink a legjobb szállást kapják, hogy kipihenten és ellazultan érkezhessenek kezeléseikre. Éppen ezért négy- és háromcsillagos szállodánk is van, wellness részleggel és étteremmel, ahol a kezelés alatt speciális menüt is kínálunk, hogy problémamentes és egészséges táplálkozással támogassuk a gyors gyógyulást.

Forduljon hozzánk bizalommal (link elérhetőség).

Nagyobb kezelés esetén ingyenes szobát biztosítunk, de minden vendégünk remek áron foglalhat nálunk (link a foglaláshoz).

Nevessen magabiztosan, élvezze a teljesen új életminőséget a Solydent rögzített fogsorával.

Érdeklődjön most kötelezettség nélkül a +36 96/416-440 telefonszámon.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!