Hotelünkről

A Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást, jól megközelíthető helyen, a győri belváros közelében. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós csomagajánlatok, étterem, wellness, rendezvényhelyszínek, fogászat... - a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégítik, melyet a valóban "vendégbarát" munkatársaink és több szakmai elismerés is garantálják.

A négycsillagos Hotel Kálvária**** 2002-ben nyílt meg, ami már akkor is a régió egyik legelegánsabb, ugyanakkor legbarátságosabb szállodájának számított. A szálloda épülete, a szobák, a berendezési tárgyak kiváló minőségűek, a diszkrét és elegáns miliő adja a szálloda egyedi és exkluzív hangulatát.

A szobát az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 12.00 óráig kérjük elhagyni.

Lemondási feltételek: a foglalás az érkezés előtt 24 órával kötbérmentesen lemondható. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem érkezés esetén szállodánk jogosult 1 éjszakai tartózkodás díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított átutalásos számlát a vendég nevére és címére megküldeni.

Csoportos foglalás esetén az egyedileg kidolgozott lemondási feltételek az irányadóak.

Vendégeink egészsége és zavartalan pihenése érdekében szállodánk nemdohányzó. Dohányozni kizárólag az arra kijelölt kültéri helyeken lehet.

Utazása idejére nem kell otthon hagynia kedvencét, hiszen a szálloda háromcsillagos épületében sok szeretettel várjuk a kisebb háziállatokat (kutyát, macskát) is.

Négycsillagos

A négycsillagos épületben 13 kétágyas, 4 egyágyas szoba, 1 lakosztály áll vendégeink rendelkezésére. Vendégeink komfortérzetét a stílusos és kényelmes bútorokon kívül az egyedileg szabályozható légkondicionáló (hűtő-fűtő funkciókkal), kábeltelevízió, rádió, minibár, telefon, szobaszéf, hajszárító és fürdőszobai bekészítések garantálják.

Az épület akadálymentesített, a közlekedést lift is segíti. Szobáink nemdohányzóak.

Szállodánk bababarát szolgáltatásokat is kínál, aprócska látogatóink fogadására is felkészültünk: részükre gyermekágyat, gyermekszéket, fürdető kádat és játékokat biztosítunk.

Különleges hangulatot árasztanak a szálloda falait díszítő kortárs magyar festőművészek alkotásai (Bukta Norbert, Horkay István, Töreky Ferenc, Hajnal Endre, Nagy Márta).

A szálloda négycsillagos épületében kapott helyet a recepció, a Carmen Étterem, az Apollónia konferenciaterem, a kondicionáló terem, a szauna részleg a Ceragem masszázsággyal és a szoláriummal.

A szálloda négy- és háromcsillagos épületét zárt udvar köti össze, így vendégeink kényelmesen átsétálhatnak a Magnolia Spa wellness részlegbe és a Cross Bárba. A zárt udvaron található parkolóban vendégeink biztonságosan és ingyenesen tárolhatják személyautóikat, motorjaikat.

 

Háromcsillagos

A háromcsillagos Hotel Kálvária*** épületében kellemes színvilágú, családias, barátságos szobákat kínálunk Önnek. Vendégeink kényelmét egyedileg szabályozható légkondicionáló (hűtő-fűtő funkciókkal), színes televízió, rádió, minibár, telefon, szobaszéf, hajszárító és fürdőszobai bekészítések garantálják. A három csillagos épületben 11 kétágyas, 4 egyágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Szállodánk bababarát szolgáltatásokat is kínál, aprócska látogatóink fogadására is felkészültünk: részükre gyermekágyat, gyermekszéket, fürdető kádat és játékokat biztosítunk.

Szobáink nemdohányzóak.

A szálloda háromcsillagos épületében kapott helyet a Kamillus konferenciaterem, a Magnolia Spa wellness részleg és a Cross Bár.

A szálloda négy- és háromcsillagos épületét zárt udvar köti össze, az ott található parkolóban vendégeink biztonságosan és ingyenesen tárolhatják személyautóikat, motorjaikat.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!