Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2023.09.30-ig érvényes.

 

Fogtechnikai labor

A Solydent-ben 1997-ben nyílt meg a saját fogtechnikai labor, amely minden igényt kielégített már akkor is. Manapság sincs ez másként, hiszen a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legkorszerűbb laboratórium a városban.

Jelenleg 8 fogtechnikussal dolgozunk, mindegyikük egytől-egyik kiváló és megbízható szakember. Fogorvosaink és betegeink is nyugodt szívvel bízhatják rájuk például a fogpótlások kialakítását. A labor munkatársait folyamatosan továbbképzésekre küldjük, legyen szó akár hazai, akár nyugat-európai kurzusokról. Fontosnak tartjuk, hogy tökéletesen ismerjék a legújabb technikai lehetőségeket is, hiszen a Solydent-be a lehető legrövidebb idő alatt mindig igénybe vehetőek a legfrissebb fejlesztések. Így többek között a legmodernebb anyagok és porcelán égető kályhák biztosítják az élethű porcelán leplezések elkészítését.

Erősségünk nem csupán szakmai felszereltségünkben és tudásunkban rejlik, hanem abban, hogy egy épületen belül található a fogászat és a fogtechnikai labor is. Megkönnyíti ez mindenki életét, hiszen nem kell külsős cégek, idegen kollégák munkáira várni és hagyatkozni. Ennek kényelmét és az ezzel együtt járó gyorsaságát mindenki élvezi és örülünk neki, hogy sikerült elérnünk: az egyik legjobb fogtechnikai labor a Solydent-ben található.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!