Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.04.30-ig érvényes.

 

Fogpótlások

Tudjuk, hogy a fogak elvesztése esztétikai és egészségi szempontból is kínosan érintik betegeinket. Egyet kell velük értenünk, hiszen egy fog hiánya számos kellemetlenséget hordoz magában. Éppen ezért fogászati rendelőinkben a legkorszerűbb és legtökéletesebb fogpótlási lehetőségeket kínáljuk pácienseinknek.

A fogpótlásokhoz elengedetlen a fogtechnikai labor és a fogtechnikus kollégák segítsége. A Solydent büszke arra, hogy nem csupán a fogászati rendelő, hanem a fogtechnika is „házon belül” található. Így minden egy helyen található, nem kell a külső szakemberek tudását igénybe venni

Fogpótlás

Ha a fogak szövetei irreverzibilisen sérültek, a funkció és az esztétika helyreállításának érdekében, a hiányzó részeket pótolni kell. A fogpótlások attól függően, hogy mennyi hiányzó fogszövetet helyettesítenek lehetnek intrakoronálisak: tömések és az ún. betétek (inlay, onlay), és extrakoronálisak: koronák, héjak. A fogászati betétek hasonlítanak a tömésekre, azoktól abban különböznek, hogy fogtechnikai laboratóriumban készülnek el és ragasztással rögzítik őket. A héjakat általában frontfogak vesztibuláris felszínének a leplezésére használják elszíneződések és kisebb szuvasodások esetén.

Számos fogpótlási lehetőséget kínálunk, mindenkinek mindig a legmegfelelőbbet. Ehhez természetesen pontosan ismerni kell az adott esetet, amelyhez minden esetben pácienseink segítségét is kérjük. Legyen szó esetleg sportbalesetről, vagy éppen egy „szokványos” fogelvesztésről, mindenről tudnunk kell, a betegeink érdekében. Csak így állíthatunk fel megbízható diagnózist és tárhatjuk fel betegeink előtt fogpótlással kapcsolatos elképzeléseink.

A fogpótlások fajtái:

 • koronák, hidak
 • Cercon - fémmentes korona
 • kivehető fogpótlások
 • kombinált fogpótlások
 • héjkerámia

Ezekről bővebb felvilágosítást a megfelelő menüpontokban kaphat.

 

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

 • Hétfő-péntek:
  7.00 - 21.00
 • Szombat:
  zárva
 • Vasárnap:
  zárva

Kérje ajánlatunkat