Fogorvosi klinikánkEgy fogászati praxis nagy álmokkal

Rendelőnk egy egykori fogorvosi praxisból és nagy álmokból épült fel. Alapítója és lelke dr. Solymosi Péter, aki kezdettől fogva hangoztatta, hogy a siker elképzelhetetlen családias légkör és folyamatos fejlődés nélkül. A klinika több mint 30 éves fennállása és népszerűsége teljes mértékben megerősítette ezt az elképzelést. Dr. Solymosi továbbra is nyitott minden újításra, és fáradhatatlanul keresi a fejlődési lehetőségeket, pedig a korszerű környezetben sokan érzik úgy a klinikára érve, hogy a jövőben vannak.

A fogászati klinika már megnyitásakor pionír volt. Tudniillik ez volt a harmadik fogászati intézmény Magyarországon, amely panoráma röntgenfelvételt kínált pácienseinek. A főorvos már akkor úgy vélte, a szaktudás mellett a legmodernebb technológiai környezetre is szükség van. Ez lehetővé teszi a betegek számára, hogy a kezelések és a gyógyulás során, amikor mentálisan sérülékeny állapotban vannak, a biztonságban és a legjobb kezekben érezzék magukat.

Fogászati klinika saját fogászati laboratóriummal

A Solydent növekedését nem csak a főorvos perfekcionizmusa és szenvedélye alakította, hanem a kihívások is: az ismertség és a hírnév terjedésével folyamatosan bővíteni kellett a személyzetet és az infrastruktúrát.

1995-ben már 10 kezelőszék állt a betegek rendelkezésére. A páciensek részéről egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy szállást is biztosítsanak számukra. Így lakásokat szerveztünk nekik. Ez biztosította, hogy a legjobb kezekben és a gyógyulási folyamatot elősegítő környezetben legyenek a kezelések közötti pihenőidőben.

1997-ben a Solydent újabb mérföldkőhöz érkezett: megnyitottuk saját fogászati laboratóriumunkat , ami 12 technikust foglalkoztatott. Ez jelentős könnyebbséget jelentett mind orvosainknak, mind pácienseinknek: nemcsak a gördülékeny szervezés miatt, hanem azért is, mert a laboratórium a saját épületünkben, ugyanazon magas szakmai elvárások és értékek mentén dolgozott, mint maga a klinika.

A kulcs a folyamatos fejlődés

Időközben a Solydent Kft. vezetése körültekintően pályázott támogatásokra, hogy új műtőblokkot, sterilizáló helyiséget és számítógépes tomográfot helyezhessen üzembe. Utóbbi ismét a hazai praxisok innovációs dobogójára helyezte a klinikát.

Az idő múlásával egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a „mindent egy fedél alatt” elv nagy hasznot hoz alkalmazottainknak, de mindenekelőtt pácienseinknek.

Családias légkör és személyes bánásmód, akárcsak otthon

A high-tech eszközök azonban önmagukban nem lennének elegendőek fogászati rendelőnk egyedi szolgáltatásához. A vezetőség úgy véli, hogy a munka sikerében a magától értetődő szakértelem és modern eszközök mellett az emberi tényezők is rendkívül fontos szerepet játszanak.

Pácienseink azért jönnek vissza hozzánk, mert tudják, hogy olyan kollégák fogadják őket, akik évek óta ismerik őket és kórtörténetüket, akiknek már nem csak betegek, hanem régi, kedves barátok, sok esetben szinte családtagok. Dr. Solymosi Péter számára ennek a bizalomnak a jelentősége nem csak egy szakmai cél, hanem egy emberi szükséglet és meggyőződés.

Ma 12 fogorvos és 12 technikus, valamint számos fogászati asszisztens és munkatárs segíti pácienseink testi-lelki gyógyulását az intézményben. A professzionális lebonyolítást az alapító dr. Solymosi továbbra is töretlen energiával és lelkesedéssel végzi.

Kezelés szállással egy négycsillagos szállodában és gyógyfürdőben, hogy a pihenőidőben is jól ápolják a pácienst

Fontos számunkra, hogy pácienseink jól érezzék magukat nálunk tartózkodásuk alatt. Ezért hoztuk létre számukra a Hotel Kálváriát (link a szállodához), 3 és 4 csillagos szállodánkat, wellness szolgáltatásokat (Magnolia Spa), speciális támogató diétás is kínáló éttermet (Carmen Étterem) /link/. A szálloda gondoskodik a megfelelő feltételekről a pihenéshez az ittartozkódás alatt, de a turistalátogatások során is.

Egyes kezelési csomagokhoz ingyenes privát erkélyes szoba is tartozik, de minden esetben kiváló ár-érték arányt tudunk szobát biztosítani vendégeinknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden esetben átfogó megoldást kínálunk Önnek a legjobb ár-érték arányban.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!