Fogékszer

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az aprócska kis kiegészítő, amely igazán feldobja a hölgyek mosolyát. Trendi, maximálisan nőies, különleges és teljes mértékben biztonságos. Nálunk is kérheti, hogy tegyük még vonzóbbá mosolyát.

A hiedelmekkel ellentétben a fogékszer felhelyezéséhez nem kell a fogzománcot megfúrni. Ahhoz, hogy ezt az apró kis ékszert biztonságosan rögzítsük az elülső fogakra, egy, a fogászat más területein használt ragasztót használunk. Ez a zománcot nem károsítja és semmilyen más mellékhatása sincs, tehát maximálisan biztonságos.

A felragasztott ékszerek hozzávetőleg fél évig maradnak fent.

A fogékszer általában fél évig marad a helyén. Élettartamuk összefüggésben van az elhelyezkedésükkel és az étkezési szokásokkal is. Akkor sincs probléma, ha el szeretné távolíttatni, vagy ékszercserét kér a páciens, mert ezek a műveletek is könnyedén végrehajthatóak.

Látható tehát, hogy a fogékszer semmiféle veszélyt nem rejt magában, teljesen biztonságos kis kiegészítő a mindennapi szépséghez. Kérje tehát bátran, munkánkban most sem fog csalódni.

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!