Fogászatunk

A Solydent Fogászati Rendelő 1991. július 1-jén nyitotta meg kapuit a betegek előtt. Életre hívója és éltető ereje dr. Solymosi Péter főorvos, aki szívügyének tekinti az egész rendelőt. Már a kezdetektől fogva lényegesnek tartotta a folyamatos fejlődést, a családias hangulatot, hiszen vallja: ezek nélkül képtelenség lett volna a jelenlegi magasságokba emelkedni.

Már a nyitáskor különleges volt a Solydent, ugyanis az országban harmadikként Győrben várta a betegeket panoráma röntgen. A rendelőnk fejlett diagnosztikai háttérrel rendelkezett, amely fontos szerepet játszott a páciensek bizalmának elnyerésében. Már akkor érezhették: a legjobb kezekben, a legjobb helyen gyógyulnak.

A rendelő folyamatosan, évről évre fejlődött és növekedett, 1995-ben már 10 széken fogadhattuk a betegeket. Ezzel párhuzamosan egyre nagyobb lett az igény a szálláshelyek iránt is, így apartmanokat alakítottunk ki, megteremtve a lehetőséget a nyugodt körülmények között való gyógyuláshoz.

Hatalmas előrelépést hozott 1997, akkor nyílt meg a fogtechnikai labor, ahol 12 fogtechnikus dolgozott. Azzal, hogy már a fogtechnika is rendelkezésünkre állt, minden egy helyre összpontosult, amely az orvosainknak és a betegeinknek is kifejezetten előnyös. Egyre inkább bebizonyosodott: igencsak erős alapokon nyugszik a rendelőnk, nagy eredményekre vagyunk hivatottak.

A Solydent vezetősége jó érzéssel pályázott, amelynek eredményeként ismét olyan beruházásokat valósíthattunk meg, amelyek maximálisan a betegek érdekeit szolgálják. Ennek a pályázatnak a megnyerésével vált lehetővé az új műtőblokk kialakítása, elkészült a sterilizáló, működésbe lépett a computer tomográf is. Ezek a felszerelések ismét csak a hazai fogászati élmezőnybe repítették a Solydentet. Egyre inkább látni lehetett, mekkora előnyt jelent, hogy minden egy helyre összpontosul: a fogászati beavatkozásokat, a sterilizálást, a csontpótló műtéteket, a fogtechnikai feladatokat is „házon belül” oldhatjuk meg. Ennek kényelmét, biztonságát élvezhetik orvosaink, munkatársaink és természetesen főként a betegeink.

Igény esetén minden egyes beavatkozást fotókkal is rögzítünk, továbbá a lámpákba beépített kamera segítségével rögzíteni is tudjuk a folyamatokat. Természetesen minden esetben a beteg kérésére indítjuk el a felvételt és kérésre át is nyújtjuk nekik. Praktikus lehet ez abban az esetben is, ha a fogászati beavatkozással kapcsolatban konferenciát tartunk, ugyanis ilyenkor „élőben” követhető nyomom a műtét.

A Solydent Fogászati Rendelő nem csupán a fogászati felszereltség területén szeretné a legjobbat nyújtani, hanem a munkatársai révén is. Számos, több éve itt dolgozó és bizonyító kolléga várja a betegeket, akik már-már családtagnak számítanak. Egyébként is jellemző a családias hangulat, kerüljünk bármelyik részére is a rendelőnek.

Mindig különös figyelmet fordítottunk arra, hogy pácienseink a lehető legjobban érezzék magukat addig, amíg nálunk kénytelenek vendégeskedni. Éppen ezért a hotelt is folyamatosan alakítgatjuk, mindig a legújabb igényeknek megfelelően. Így ma már élvezhető Magnólia Spa. A hangulatos Cross bár kialakításával a betegeink és a „csak” vendégeink találkozhatnak egymással, kellemesen elbeszélgethetnek egy-egy ital mellett. A Carmen étterem ahol nem csak szálló vendégek, de a fogászati páciensek részére akár egy "Dental Menü" elfogyasztását is biztosítja, így csak megerősíteni tudjuk: a Solydent-nél a törődés nem áll meg a fogászati rendelő ajtajában.

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!