Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.04.30-ig érvényes.

 

Fogászati kezelések

A Solydent Fogászati Rendelő a legfelkészültebb orvosokkal, szakemberekkel, a legkorszerűbb felszerelésekkel várja a betegeket, amelyek a legkiválóbb ellátásban részesülnek. Legyen szó esztétikai, vagy egészséget érintő beavatkozásról, minden téren a legmagasabb minőségű munkát adjuk ki a kezeink közül. Ennek is köszönhető, hogy az 1991 óta működő rendelőnknek mára már több, mint 50 ezer páciense volt, akik közül nagy részük mind a mai napig visszajár a Solydentbe.

Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan fogászati kezeléseket nyújtsunk, amelyek minden igényt kielégítenek. Így nálunk mindent egy helyen találhat meg, amely az esztétikai és az egészséghez kapcsolódó fogászathoz tartozik.

Hatalmas előnyünk, hogy a fogtechnikai labor a rendelőn belül található, így még teljesebbkörű szolgáltatást nyújthatunk betegeink számára.

Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, hogy átfogó képet kapjon rendelőnkről. A Solydent olyan fogászat amely az Ön egészségét, szépségét és kényelmét szolgálja.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségünk bármelyikén, hogy a további részleteket megbeszélhessük.

 

 

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat