Fogászati kezelések

Az Ön egészsége felbecsülhetetlen és az Ön ideje pénz

Emiatt klinikánk két tartóoszlopa a professzionális tökéletességre való törekvés és hogy a pácienseink összes igényének, ami a sztomatológia területén felmerülhet, egyetlen intézményben megfeleljünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy klinikánk Magyarország 10 legjobbja között szerepeljen.

Fogászati klinikánk 1991-es alapítása óta, több, mint 50.000 páciensünk egészségügyi és/vagy esztétikai problémáját oldottuk meg. Legtöbbjük mai napig visszatér hozzánk fogászati probléma esetén, akik kellemes személyes tapasztalataiknak hála, bizalmukat a kezünkbe helyezték.

A betegek teljes körű kiszolgálása mellett a professzionális tökéletességre való törekvésünk a szakmai önérzetünkön is nyugszik: szilárdan hisszük, hogy a gyógyulás nagy felelősség, mivel súlyosan befolyásolhatja a beteg életminőségét.

Ezért kötelesek vagyunk lelkiismeretünk szerint mindent megtenni, és csak minden részletében minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Csak így tudjuk 31 éves fogászati klinikánkat szolgálni, megőrizni, illetve növelni saját jó hírnevünket.

Kiváló minőség - nem csak a fogászati klinika infrastruktúrájában

A magas minőség iránti elkötelezettségünk megmutatkozik fogászati rendelőnk ellátásban és dolgozóiban is: kizárólag a legmagasabban képzett szakemberekkel dolgozunk, a legmodernebb és legmegbízhatóbb műszereket használjuk.

A Solydent nemcsak egy, a számos magyarországi fogorvosi rendelő közül, hanem egy nagy, minden igényt kielégítő komplexum. Speciális fogászati klinika, ahol számos orvos, asszisztens és fogászati szakember dolgozik azon, hogy megőrizze vagy helyreállítsa egészségét és esztétikus megjelenését, és hogy (újra) jól érezze magát testében.

Ezt egyetlen klinikán, szervezetten és összehangoltan tesszük úgy, hogy a fogászati kezelések a lehető legkevésbé terheljék meg pácienseinket. Felgyorsult világunkban az idő a legnagyobb kincs. Mi nagyon szívesen takarítunk meg időt Önnek! Éppen ezért szívesen megszervezzük Önnek a szállást négycsillagos szállodánkban, a Hotel Kálváriában (link a szálloda honlapjára), ahol igény szerint a magyarországi „szükségtartózkodást” egy wellness nyaralással is összekapcsolhatja. Ha nagyobb kezelésre érkezik, akár ingyenes szobát is biztosítunk. Személyre szabott árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal! (Kapcsolat az elérhetőségekhez)!

Tekintse meg fogászati rendelőnk szolgáltatásait, amelyekről kattintás után kaphat bővebb információt. Ezután kérjen személyre szabott megoldást vagy ajánlatot tőlünk e-mailben (link), telefonon (link), vagy a kapcsolatfelvételi űrlapra kattintva.

Fogsorok, fogászati implantátumok, CADCAM és társai

Ha fogsorról, fogimplantátumról, foghúzásról, diagnosztikáról, szájhigiénés kezelésekről, konzerváló fogászatról, fogesztétikáról, fogszabályozásról, szedációról, általános érzéstelenítésről vagy fogászati CADCAM technológiáról van szó, nálunk Ön a legjobb kezekben van. Az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben felkeltette érdeklődését a magyarországi fogbeültetés vagy egyéb kezelések költsége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott megoldást javasolhassunk. Így hozhatja meg a legjobb döntést – világos és egyértelmű információk alapján.

Várjuk érdeklődését, és reméljük, hogy kezeléseinkkel segíthetünk Önnek abban, hogy jobb életet élhessen.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!