Esztétikus fogászat

Az esztétikai fogászat a fogorvoslás egy különleges ága, amely akár művészetnek is nevezhető. Egy ilyen kezelés során legtöbbször nem a fogpótlás a cél, hanem sokkal inkább a meglévő fogak szépségének visszaállítása, hogy pácienseink a legszebb mosolyukkal és visszatért önbizalmukkal távozhassanak a Solydent fogorvosi rendelőjéből.

Ezek a beavatkozások nem feltétlen fogmegőrzési, vagy gyógyászati célból történnek, sokkal inkább a beteg komfortérzetének visszaszerzését segítik elő. Sokszor előfordul ugyanis, hogy fogainkon olyan változásokat tapasztalhatunk, amelyek nem felelnek meg az elképzeléseinknek, zavarba hoznak mosolygás közben, vagy egész egyszerűen nem szeretünk tükörbe nézni. A mindennapos hajtásban szinte mindenki kortyolja a kávéját és még mindig nagyon sokan dohányoznak, csak hogy néhány példát említsünk. Ezek a szenvedélyek még mindig nagymértékben befolyásolják a fogak esztétikáját. A fogak külseje elszíneződik, megsárgul és bizony így már nem fest éppen szépen az a mosoly. A Solydent tudja erre a megoldást: a legtökéletesebb fogfehérítést nálunk találhatja meg.

Egyre inkább elterjed egy tényleg csupán esztétikai jelentőséggel bíró beavatkozás, amely nem más, mint a fogékszer felhelyezés. Népszerűsége folyamatosan nő, rendelőnkbe is sok igény érkezik be ezzel kapcsolatban. Nálunk erre is találni szakembert! Tartson hát velünk továbbra is!

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!