OUR SALES

 

10% discount on the price of the Neodent HelixGM Acqua-Implant

This offer is valid until 03 . 31, 2023th

 

Patient reviews

Korábban mindig tartottam a fogászati beavatkozásoktól, mára már nem félek semmitől sem. a Solydent-ben megtaláltam a nyugalmat, a legmagasabb szakmai hozzáértéssel megáldott orvosokat, így most már azt is állíthatom: örömmel megyek kezelésekre, mert tudom, minden az én érdekeimet szolgálja. (Palotai Andrea)

 

Sokáig nem tudtam, hová is vigyem kisfiam fogorvoshoz. Barátnőm tanácsolta a Solydentet, ők is ide járnak. Máté már az első percekben oldottabb volt mint eddig, köszönhetően a személyzet kedvességének és odafigyelésének. A kapott Bátorság oklevél pedig még mind a mai napig szobája falát díszíti. (Majtényi Ildikó)

 

Ausztriai magyarként mindig fontosnak tartottam, hogy itthon kezeltessem fogaim, jobban megbízom a magyar orvosokban. Tökéletes kivehető fogsort kaptam, rövid idő alatt, elérhető áron. Mindenkinek ajánlani fogom rendelőjüket. (Horváth József)

 

München bár messze van, de a Solydent híre ide is eljutott. Megérte ennyit vonatoznom, mert a legjobb minőségű implantátumokat kaptam, így többé nem kell szégyenkeznem hiányos fogsorom miatt. A hotel pedig önmagáért beszél. Gyógyultam és feltöltődve távoztam Magyarországról. (Florian Mayer)

 

Sportbalesetben elveszettem fogaim visszakaptam, hála a Solydent-nek. Igaz, hogy csak fogpótlás formájában, de ismét tudok étterembe járni a barátokkal, bátran mosolyogni az utcán, ismerkedni, és sorolhatnám. Visszakaptam az önbizalmam, a lehető legrövidebb idő alatt. A hotel és Győr is csodálatos, vissza fogok térni, ígérem.

 

Köszönöm a Hűségkártyát! Nagyszerű érzés tudni, hogy valahol ennyire fontos vagyok. Köszönöm, hogy értékelik, hogy már 20 éve a betegük vagyok! Megható figyelmesség!

 

Nagyon megkedveltem a Solydent fogászatot, már az egész családom ide jár, bármennyire is messze van Basel. Kedvesek, megbízhatóak, profik, kellemes környezetben, elérhető áron dolgoznak. Mi tényleg a fogászati turizmust valósítjuk meg. Jövünk jövőre is, addig is viszlát Solydent, viszlát Győr!

 

Liebes SolyDent-Team, im Besonderen lieber Dr. Balázs Bérci und Ihre Assistentinnen!

Nachdem ich nun schon seit dem Jahr 2000 treuer und zufriedener Patient Ihrer speziellen Praxis bin, habe ich kürzlich auch meinen Lebensgefährten zu Ihnen gebracht.
Wir beide haben uns bei unseren letzten Behandlungen -wie von mir ohnehin schon erwartet- von Ihnen und Ihren Assistentinnen wieder bestens betreut und sehr gut aufgehoben gefühlt.
Die Kombination von Kompetenz, Engagement und Einfühlungsvermögen von Ihrem jungen und dynamischen Team ist wirklich bemerkens- und außerordentlich lobenswert!
In der Hoffnung, dass Ihr euch diese Fähigkeiten und Eigenschaften bewahrt, verbleibe ich mit freundlichen Grüßen aus Lienz (Osttirol) und wünsche euch weiterhin viel Tatkraft, sowie Ausdauer und Freude bei eurer Tätigkeit!
Last but not least, möchte ich die Glanzleistung der für mich zuletzt zuständigen Dame aus eurem zahntechnischen Labor auch noch hervorheben.

Doris Artinger

 

Ez ev majusaban elozetes megbeszeles (telefon es email) alapjan Solydent fogaszatnal Dr Kiss Adam fogorvos keze alatt megkezdtem a kethetes fogaszati kezelest. Mint mindenki en is fentartasokkal indultam neki.
A becsi repuloteren vart ram a Solydent kis busz amivel Gyorbe erkeztem. Kalvaria szalloban kaptam kenyelmes szallast az etkezesemrol a Carmen etterem kituno szakacsai gondoskodtak. Mar az elso kezelesen valo megjelenes soran fentartasaim enyhulni kezdtek, ereztem hogy jo kezekben vagyok.
A recepcion mindig nagyon kedvesen mosolyogva fogadtak es mindenben a segitsegemre alltak. A fogaszati rendelo a legmodernebb technikai berendezessel van felszerelve. Dr Kiss Adam nyugott es magabiztos keze alatt minden tervszeruen haladt. Mivel ket hetem volt a teljes munka elvegzesere a kezelo orvosom es a technikusok mindent elkovettek a hatarido betartasa erdekeben.
A vegeredmeny tulszarnyalta elvarasaimat!
Mosolyogva es elegedetten erkeztem haza.
Ezuton szeretnem koszonetem kifejezni Solydent minden dolgozojanak, orvosoknak, assisstenseknek technikusoknak a lelkiismeretes odaado munkajukert!

Susan Gaal
Toronto, Canada
2013 May

Log In!


Contact!