Diagnosztika

Az egyik alapvető és legfontosabb feladat a betegségek precíz felismerése. Míg nem ismerjük a lehető legpontosabban az esetet, addig nem tudunk felelősen dönteni. Éppen ezért a fogak és a száj teljes feltérképezése szükséges. Ehhez orvosaink szaktudása és az eszközeink minősége, korszerűsége minden alapot megad. Fogorvosi rendelőinkben teljeskörű diagnosztikát végzünk!

Egy általános állapotfelmérés során részletesen megvizsgáljuk a fogak, a fogíny, a szájnyálkahártya, a nyelv és a szájpadlás állapotát. Ezekből kiindulva már vázolhatjuk a személyre szabott kezelési tervet és ennek tudatában haladhatunk tovább.

A diagnosztika során kiemelkedően fontos, hogy tisztában legyünk a kórelőzményekkel (anamnézis) is, ezért erre nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő beavatkozás kiválasztásakor. Alaposan kikérdezzük betegeinket a meglévő panaszokról, a korábban átélt betegségekről, amelyek lehetnek akár öröklöttek is. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, milyen gyógyszeres kezelés alatt áll, illetve az esetleges gyógyszerérzékenységéről, allergiáiról is meg kell győződjünk.

Az alábbiakban kérjük, tekintse meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel a rendelkezésre állunk a legpontosabb állapotfelmérés érdekében.

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!