Cercon - fémmentes korona

Ahogy a fogászati technika fejlődött, úgy jelentek meg újabb és újabb lehetőségek is, amelyek nem csupán a betegek, az orvosok érdekeit is szolgálják. Míg régen a porcelán koronák hódítottal, manapság már újabb eljárásokkal elkészített fogkoronák állnak a rendelkezésre. Ezek sokkal esztétikusabbak, tartósabbak és erősebbek is, így hidak és körhidak is készíthetőek belőlük.

A cercon korona a 21. század legkiemelkedőbb minőségű fogpótlása, amely minden igény kielégítésre alkalmas. Akkor ajánlható, ha betegünk a tökéletes esztétika visszaszerzésére, megszerzésére vágyakozik. Javasoljuk letört fogak, intenzíven elszíneződött vagy nagymértékben sérült frontfogak, régi, rosszul záró koronák, ínygyulladás, kellemetlen lehelet megszüntetésének kapcsán, illetve implantációs fogpótlásokra is.

Cirkónium

A természetben rendkívül szétszórtan található meg, gyakorlatilag minden szilikátkőzetben előfordul.
Az előállítás során természetes alapanyagokból indulnak ki. Cirkónium-dioxidot a legfontosabb ásványaiból, a cirkónhomokból és a cirkónföldből nyerik. A magas minőségű végtermék szempontjából a megfelelő szemcseméret és az anyag tisztasága nélkülözhetetlen.
Cirkónium-dioxid kerámiáját a fogászatban és a különleges nagyfokú hajlítószilárdságot igénylő esetekben használják.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy fémet nem tartalmaz, így hatása még természetesebb lesz. Sokkal keményebb, mint a természetes foganyag, ezért több tagból álló híd elkészítésére is kiválóan alkalmas. A lenyomat alapján elkészítéshez a CAD/CAM technikát hívják segítségül, amelyről korábban már szót ejtettünk. Ahhoz, hogy a korona a lehető legpontosabban adja vissza a fogak eredeti színét, a fogorvos egy fogszínkulcs segítségével határozza meg, milyennek is kell majd lennie a kész koronának.

Számos előnye van a Cercon koronáknak, most ezt gyűjtöttük össze, hogy Ön is láthassa: tényleg jól választott.

Ez a korona teljesen fémmentes, így nem alakul ki allergia, amely manapság roppant fontos. Élethűek, a fogszínkulcs segítségével teljesen természetes hatást keltenek, egyeznek a fogsorban helyet foglaló más fogakkal. Az előállításukra a CAD/CAM technikát használják, amelynél pontosabb jelenleg nem létezik. A vállas preparálás miatt évekkel később sem tapasztalhatunk elszíneződést, az ínyek állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!