Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.06.30-ig érvényes.

 

Cercon

GOP-1.3.1-11/A-2012-0033 Cercon Brain technológia bevezetése a Helen-Dent Kft. szolgáltatásai közé.

Támogatás összege: 40 023 020 Ft

Kedvezményezett: Helen-Dent Kft. 9024. Győr, Kálvária u. 24/A

Kezdete: 2012.09.30

Vége: 2013.12.31

KérdőívAhogy a fogászati technika fejlődött, úgy jelentek meg újabb és újabb lehetőségek is, amelyek nem csupán a betegek, az orvosok érdekeit is szolgálják. Míg régen a porcelán koronák hódítottal, manapság már újabb eljárásokkal elkészített fogkoronák állnak a rendelkezésre. Ezek sokkal esztétikusabbak, tartósabbak és erősebbek is, így hidak és körhidak is készíthetőek belőlük.

A cercon korona a 21. század legkiemelkedőbb minőségű fogpótlása, amely minden igény kielégítésre alkalmas. Akkor ajánlható, ha betegünk a tökéletes esztétika visszaszerzésére, megszerzésére vágyakozik. Javasoljuk letört fogak, intenzíven elszíneződött vagy nagymértékben sérült frontfogak, régi, rosszul záró koronák, ínygyulladás, kellemetlen lehelet megszüntetésének kapcsán, illetve implantációs fogpótlásokra is.

Cirkónium

A természetben rendkívül szétszórtan található meg, gyakorlatilag minden szilikátkőzetben előfordul.
Az előállítás során természetes alapanyagokból indulnak ki. Cirkónium-dioxidot a legfontosabb ásványaiból, a cirkónhomokból és a cirkónföldből nyerik. A magas minőségű végtermék szempontjából a megfelelő szemcseméret és az anyag tisztasága nélkülözhetetlen.
Cirkónium-dioxid kerámiáját a fogászatban és a különleges nagyfokú hajlítószilárdságot igénylő esetekben használják.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy fémet nem tartalmaz, így hatása még természetesebb lesz. Sokkal keményebb, mint a természetes foganyag, ezért több tagból álló híd elkészítésére is kiválóan alkalmas. A lenyomat alapján elkészítéshez a CAD/CAM technikát hívják segítségül, amelyről korábban már szót ejtettünk. Ahhoz, hogy a korona a lehető legpontosabban adja vissza a fogak eredeti színét, a fogorvos egy fogszínkulcs segítségével határozza meg, milyennek is kell majd lennie a kész koronának.

Számos előnye van a Cercon koronáknak, most ezt gyűjtöttük össze, hogy Ön is láthassa: tényleg jól választott.

Ez a korona teljesen fémmentes, így nem alakul ki allergia, amely manapság roppant fontos. Élethűek, a fogszínkulcs segítségével teljesen természetes hatást keltenek, egyeznek a fogsorban helyet foglaló más fogakkal. Az előállításukra a CAD/CAM technikát használják, amelynél pontosabb jelenleg nem létezik. A vállas preparálás miatt évekkel később sem tapasztalhatunk elszíneződést, az ínyek állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is.

CAD: computer segített tervezés

CAM: computer segített gyártásd

Nem másról van szó, mint az esztétikai fogászat során igénybe vett számítógépes segítségről, amelynek igénybevételével még pontosabb, még tökéletesebb fogpótlásokat építhetünk be betegeink fogsorába. A CAD/CAM technológia által 100%-ban ugyanolyan fogakat készíthetünk, mint amilyenek a pácienseinknek korábban voltak.

A folyamat elindításához nem kell más, csupán lecsiszolt és kifogástalan módón elkészített csonkok, amelyeket szkenner segítségével digitalizálunk. Azt így kapott fájlformátumot már továbbítani tudjuk, ahol emberi kéz érintése nélkül készül el a mikron pontosságú híd- vagy koronaváz. Ahhoz, hogy egy garantáltan tökéletes, 100 % pontosságú váz szülessen meg, csupán néhány órára van szükség. Az időtakarékosság is hatalmas előnye ennek a komputeres technikának, hiszen segítségével a várakozási idő is jelentősen csökkent.

CAD

Computer-aided design (CAD) rendszer alatt több, számítógépen alapuló eszközt értünk, mely a mérnököket és más tervezési szakembereket tervezési tevékenységükben segíti. A jelenleg használatos CAD programok a 2D (síkbeli) vektor-grafika alkalmazásán rajzoló rendszerektől a 3D (térbeli) parametrikus felület- és szilárdtest modellező rendszerekig a megoldások széles skáláját kínálják.

Az eredmény pedig nem más, mint egy tökéletes minőségű, kifogástalan széli záródású, hosszú életű, problémamentes és esztétikus fogpótlás, amely századmilliméter pontosságú. Korábban ezt az értéket lehetetlen volt elérni, nyomában sem ért az akkori technika a mainak, főleg a CAD/CAM-nek.

Előny még, hogy a számítógépes tervezés folyamatába az orvosunk folyamatos bepillantást nyerhet, így az időközben esetlegesen felmerülő pontatlanságokat még idejében javíthatja, így tényleg a létező legtökéletesebb fogpótlást építhetjük be fogsorába. A garancia pedig nem más, mint a számos elégedett páciensünk, akik legszebb mosolyukat visszanyerve távoztak fogorvosi rendelőinkből

Korábban már szó esett arról, hogy a Solydent Fogászati Rendelő fogtechnikája a legkiválóbb szakemberekkel és gépekkel várja a mindennapos feladatokat, amelyeket az orvosok továbbítanak nekik.

Hogy a munkák a legmagasabb szintet üssék meg, olyan technikai feltételeknek kell teljesülniük, amelyre rendelőnk vezetősége mindig is érzékenyen figyelt. A fogászati eszközök piacát folyamatosan szemlélve sikerül a legújabb fejlesztéseket Győrbe hozni, így a tökéletes munkának soha semmi nem szabhat gátat.

Technikai felszereltségünk tehát kimagasló, de hogy ennek itt is bizonyosságát is adjuk, érdemes megemlíteni néhány vezető világmárkát, melyeknek eszközei megtalálhatóak fogtechnikai laborunkban.A gipszelő részlegen külön kiemelnénk a KAWO EWL forrázó gépet, amelyet a fogsorkészítéshez használunk. Megbízható, kiváló gép, amely világszerte bizonyított már.

Az öntőhelyiségeinkben is számos nagyszerű eszköz áll technikusaink rendelkezésére. Említsük meg ezek közül a BEGO DUOSTAR homokfúvó hidat, amelyeket a lemezöntések tisztításához használunk. A BEGO PROTEMPOMATIC homokfúvó neve is önmagáért beszél a szakmában járatos látogatóinknak. Csakúgy, mint a DEGUSSA FORRASZTÓ PISZTOLY, amelyeket a gázos forrasztásoknál veszünk igénybe.

A Cercon rendszer az egyik legfontosabb része fogtechnikánknak, hiszen nélküle nem készülhetnének el a tökéletes fogpótlásaink. Ehhez a DEGUDENT CAS/CAM SYSTEM gépit használjuk:

CERCON SMART CERAMICS=CERCON BRAIN EXPERT frézgép és 3SHAPE D810 szkennelőCERCON HEAT PLUS kiegészítő kemence

Az úgynevezett fémes teremben két igencsak kiváló és korszerű gépet említenénk meg, amelyek a BEGO gyorslevágó és a BEGO frézgép, implantátumok párhuzamos frézeléséhez.

Természetesen ez csak pár példa volt azért, hogy látogatóinknak fogalma legyen, milyen eszközökkel szolgáljuk fogaik egészségét, szépségét a Solydent fogtechnikai laboratóriumában. Ha bármelyik gépünkről többet szeretne tudni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik további kérdéseire is választ adhatnak.

 

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat