Betegvélemények

Kedves Dr Kiss Bence,
Kedves Dr Solymosi Peter,
Kedves Noverek, Bea, Barbi, Bobe, kicsi Judith, Kedves Recepcio, Hajnal, Nikolett, Zsofi, Erika…kedves Technikusok, kedves dolgozok!

Egy regi bolcs mondas szerint a szavaknak harom esetben van letjogosultsaguk, ha segitenek vagy gyogyitanak, ha koszonetet fejeznek ki es ha aldanak!

Hat ezzel a kis uzenettel szeretnem kifejezni koszonetemet es oszinte halamat a Solydent csapat osszes dolgozoinak, akik kedvessegukkel, mosolygos arcal es segitokesz hozzaallassal hozzajarultak a fogaim orvoslasaban es gyogyitasaban.

Ezuton szeretnek nagy tisztelettel koszonetet mondani Dr Kiss Bence-nek, aki kimagaslo szaktudasaval, egyutterzo humanus hozzaallasaval, hatekony fajdalom csillapitoval es nyugtato szavakkal latott el mindvegig a kezelesek soran. A kommunikacios keszsege es folyamatos tajekoztatasa arrol, hogy mi fog tortenni es mit fogok erezni minden munka fazis soran, egy leirhatatlan rubin konek szamit egy olyan paciens sziveben mind en, aki retteget a fogorvosoktol, mivel eleg rosz tapasztalatokat eltem meg itt Gyor kornyeken. Az hiszem klonolni kene az ilyen dedikalt orvosokat! Ugye egyet ertenek velem?

Nagyon halas vagyok neki es a ket csodalatos, segitokesz, vidam es dolgos noverkenek, Bea es Barbi, akik mindvegig kialltak mellettem es hihetetlen toleranciaval segitkeztek a kezelesemben. Koszonet jar az ugyes kezu fogtechnikusoknak is, akik nelkul ma nem mosolyognek ilyen vidaman, se nem kuldenem el ezt a vigyorgo kepet magamrol!

Kulon Koszonet jar Dr Solymosi Peternek, a profizmus mintakepe a szemembe. Felepiteni egy ilyen nyugati szinten mukodo fogaszati Klinikat, ember feletti aldozatos munkaval lehet csak elerni. Egy elet munkaja es szeretete perditi eletre es teszi tundoklove ezt a szuper modern szep rendelot. Arrol nem is beszelve, hogy a romokhoz hasonlito millio fogakat On ujra szeppe es egeszseges-e tudta varazsolni, beleadva a legmagasabb tudasat, komoly mutetek es kezeleseket illetoen. Le a kalappal amit On elert az eletben.

Koszonetet mondok az osszes kedves es segitokesz Recepcioban dolgozo holgyeknek, akik a szervezesi munkajukkal hozzasegitik az intezmenyuk eletben tartasat! Ok azok a Front Line derus arcu dolgozok akik az elso benyomast nyujtjak minden uj erkezo paciensnek. Ok igazitjak el a betegeket, es rendezik a szamlakat sok sok turelemmel.

Mindent koszonok szepen es tovabbi sikereket kivanok az osszes dolgozonak, beleertve a takarito holgyeket is, akik kemeny munkaval patyolat tisztan tartjak az egesz Klinikat. Sajnos ok azok az “Unseen Heroes” (lathatatlan hosok) akiket ritkabban szoktak magasztalni, munkajukat elismerni, de nelkuluk nem lenne ilyen tokeletes es ragyogo tisztasagu ez az epulet. En az O munkajukat is nagyra becsulom.

Onok igy egyutt mind a szivem gyemant kovei!. Koszonom, Thank you, Merci, Grazie, Multumesc, Danke, Kiitos ( finnul)!

Nagyon sokra ertekelem a munkajukat, a ram szant idejuket es az erofeszitesuket, hogy egy megujult sugarzo mosollyal, magabiztosabban es vidamabban tudjam tovabbra is magamba szivni a korulottem forgo vilagot.

Orvendek, hogy megismerhettem Onoket. Kulonleges emberek az eletembe! Egy kicsit olyan az Onok Klinikajuk mint egy Utazas, ami az egyetlen dolog a vilagon, amire ha koltesz gazdagabba tesz! Onok is egyuttesen gazdagabba tettek engem!

Tisztelettel

Edda Booth

U.I. Elnezest, hogy nincsen magyar ekezetem, es kulon elnezest kerek ha helyesirasi hibaim akadnak, mert sajnos nem jartam magyar iskolaba, magyarul onerobol tanultam meg irni es olvasni.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!