Betegvélemények

Kedves Főorvos úr! Kedves Munkatársak!

Kulcsár József vagyok a Győri Audi Hungária Zrt. már nyugalmazott termelési vezetője. 1996 óta vagyok az Önök betege. Azóta szinte évente élvezem az Intézetük kiemelkedő, magas színvonalú, profi ellátását. A fogfájás, mint ahogy az lenni szokott, mindig a legrosszabbkor jelentkezik, például közvetlenül egy külföldi nyaralás előtt. Ez volt az első alkalom, amikor felkerestem a rendelőjüket. Akkor a fájdalmat kiváltó okot, egy fém híd alatt tönkrement (menthetetlen) fog képezte. Alig foglaltam helyet a fogorvosi székben, hamarosan már kellemes nyaralást kívántak nekem. Én az egész beavatkozásból semmit sem éreztem. Azóta is minden fogászati beavatkozásom hasonlóan kellemes hangulatban és fájdalommentes formában megy végbe. Egy ideje már a családom tagjai is a Solydent-nél részesülnek a már említett kiemelkedő szakellátásban. A fiamék például Németországból hazaérkezve, az éves fogászati ellenőrzésüket és egyéb beavatkozásokat is Önöknél végeztetik, amikor Győrben tartózkodnak. Már régóta szerettem volna az elismerésemnek és köszönetemnek hangot adni. Én egyébként szinte egy „élő reklám” vagyok a Solydent-nek: a fogorvosi szakma majdnem minden beavatkozását átéltem már Önöknél, problémamentesen. Azóta fogászatilag is jól vagyok.

Ezúton szeretném megköszönni a Solydent Rendelőintézet minden orvosának és munkatársának a kiemelkedő, lelkiismeretes és odaadó munkájukat.

Tisztelettel és szeretettel,

Kulcsár József

Győr

 

 

001 copyTisztelt Főorvos úr! Kedves Munkatársak!

Wendler Attila vagyok, a Magyar Állami Operaház tagja, operaénekes.
Nagy tisztelettel és köszönettel írok Önöknek elismerésem jeléül, hogy kiváló munkájukkal hozzájárultak operaénekesi pályám sikeréhez.
Hoffer Doktor úr, és bájos asszisztense lelkiismeretes munkája nyomán, Magyarország "Otello"-ja igazi átalakuláson ment keresztül. Számomra is és a közönség számára is rendkívüli élménnyé vált az átalakulás.
Egy hétköznap Közép európai emberből egy csapásra szilaj mór hadvezér lett.
Ez az, ami az emberek számára teljessé teszi a művészi élményt az Operában, és ezért hála, köszönet és elismerés jár mindenkinek.
Mind az Operaház dolgozóinak, mind pedig a "Solydent" Csapatának, és Dr. Solymosi Péter Főorvos úrnak.
Köszönettel,
Wenler Attila

Korábban mindig tartottam a fogászati beavatkozásoktól, mára már nem félek semmitől sem. a Solydent-ben megtaláltam a nyugalmat, a legmagasabb szakmai hozzáértéssel megáldott orvosokat, így most már azt is állíthatom: örömmel megyek kezelésekre, mert tudom, minden az én érdekeimet szolgálja. (Palotai Andrea)

Sokáig nem tudtam, hová is vigyem kisfiam fogorvoshoz. Barátnőm tanácsolta a Solydentet, ők is ide járnak. Máté már az első percekben oldottabb volt mint eddig, köszönhetően a személyzet kedvességének és odafigyelésének. A kapott Bátorság oklevél pedig még mind a mai napig szobája falát díszíti. (Majtényi Ildikó)

Ausztriai magyarként mindig fontosnak tartottam, hogy itthon kezeltessem fogaim, jobban megbízom a magyar orvosokban. Tökéletes kivehető fogsort kaptam, rövid idő alatt, elérhető áron. Mindenkinek ajánlani fogom rendelőjüket. (Horváth József)

München bár messze van, de a Solydent híre ide is eljutott. Megérte ennyit vonatoznom, mert a legjobb minőségű implantátumokat kaptam, így többé nem kell szégyenkeznem hiányos fogsorom miatt. A hotel pedig önmagáért beszél. Gyógyultam és feltöltődve távoztam Magyarországról. (Florian Mayer)

Sportbalesetben elveszettem fogaim visszakaptam, hála a Solydent-nek. Igaz, hogy csak fogpótlás formájában, de ismét tudok étterembe járni a barátokkal, bátran mosolyogni az utcán, ismerkedni, és sorolhatnám. Visszakaptam az önbizalmam, a lehető legrövidebb idő alatt. A hotel és Győr is csodálatos, vissza fogok térni, ígérem.

Köszönöm a Hűségkártyát! Nagyszerű érzés tudni, hogy valahol ennyire fontos vagyok. Köszönöm, hogy értékelik, hogy már 20 éve a betegük vagyok! Megható figyelmesség!

Nagyon megkedveltem a Solydent fogászatot, már az egész családom ide jár, bármennyire is messze van Basel. Kedvesek, megbízhatóak, profik, kellemes környezetben, elérhető áron dolgoznak. Mi tényleg a fogászati turizmust valósítjuk meg. Jövünk jövőre is, addig is viszlát Solydent, viszlát Győr!Ez ev majusaban elozetes megbeszeles (telefon es email) alapjan Solydent fogaszatnal Dr Kiss Adam fogorvos keze alatt megkezdtem a kethetes fogaszati kezelest. Mint mindenki en is fentartasokkal indultam neki.
A becsi repuloteren vart ram a Solydent kis busz amivel Gyorbe erkeztem. Kalvaria szalloban kaptam kenyelmes szallast az etkezesemrol a Carmen etterem kituno szakacsai gondoskodtak. Mar az elso kezelesen valo megjelenes soran fentartasaim enyhulni kezdtek, ereztem hogy jo kezekben vagyok.
A recepcion mindig nagyon kedvesen mosolyogva fogadtak es mindenben a segitsegemre alltak. A fogaszati rendelo a legmodernebb technikai berendezessel van felszerelve. Dr Kiss Adam nyugott es magabiztos keze alatt minden tervszeruen haladt. Mivel ket hetem volt a teljes munka elvegzesere a kezelo orvosom es a technikusok mindent elkovettek a hatarido betartasa erdekeben.
A vegeredmeny tulszarnyalta elvarasaimat!
Mosolyogva es elegedetten erkeztem haza.
Ezuton szeretnem koszonetem kifejezni Solydent minden dolgozojanak, orvosoknak, assisstenseknek technikusoknak a lelkiismeretes odaado munkajukert!

Susan Gaal
Toronto, Canada
2013 May

 


 

Tisztelt Főorvos Úr,
Kedves Munkatársak,

ezúton köszönetemet és elismerésemet szeretném kifejezni Pintér András Doktor Úr és szakasszisztensei, Judit és Linda lelkiismeretes, humánus, s nem utolsósorban magas szintű szakmai kompetenciáról tanúskodó munkavégzéséért. További eredményes és örömteli tevékenységet kívánok az egész kollektívának, olyan szakmai kihívásokkal, melyek permanens szakmai fejlődés alapjául (is) szolgálhatnak.

Tisztelettel, s további jókívánságokkal:

Dr. Gróz Andrea
SZE-AK
Egyetemi docens


Tisztelt Főorvos Úr és Solydent Munkatársak!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet és elismerésemet a Solydent minden Munkatársának. Főorvos Úr, nagyon büszke lehet kis csapatára, mert igen magas színvonalú tiszteletet, figyelmességet, mosolygós kedvességet és szakmai kompetenciát tapasztaltam Önöknél.

Mint általában sokan, így én is kicsit félve kerestem fel fogorvosi rendelőjüket, annak ellenére, hogy egészségügyi dolgozó (szülésznő) és egyben katona vagyok. Szülésznőként, munkám során megtapasztaltam hogy mennyire fontosak azok a jellemvonások, melyeknek az Ön Munkatársai teljes mértékben a birtokában vannak. Mindezt teszik annak érdekében, hogy a páciensek elégedetten álljanak fel az orvosi székből és gyógyultan távozzanak.

Már az első alkalom után éreztem, hogy jó helyre jöttem. Egyszeriben minden félelmem elmúlt, Kiss Kata doktornőnek és asszisztens kolléganőjének köszönhetően.

A következő alkalommal műtétre érkeztem Csapó Zoltán doktorúrhoz. Természetesen félelem, izgalom és gyomorideg nélkül. Megtapasztaltam magabiztos, nyugodt, magas színvonalú szakmai kompetenciáját, empátiáját, s nem felejtve az asszisztensek kedves, odaadó és szakmai hozzáállását sem. Nagyon figyeltek arra, hogy jól érezzem magam az orvosi székben.

Úgy érzem, Önök nagyon jó „harcosok", akik jól el tudják űzni a félelmet a pácienseikből. Ez az egyik titkuk nyitja. A hozzáértés, magas színvonalú, magabiztos szakmai tudás a másik. A harmadik a magas fokú empátia, figyelem, tisztelet. Nem beszélve a fogászati rendelő technikai felszereltségéről, tisztaságáról.

Fogászati probléma esetén továbbra is a páciensük maradok, s a jövőben már családommal együtt. Jó érzés Önöknél gyógyulni! Szívből ajánlani fogom másoknak is a Solydent fogászatot!

Munkájukhoz kívánok további szakmai sikereket, elismeréseket és egyben kívánok Áldott, Békés Karácsonyt és egészségben eltöltött új évet minden Solydent Munkatársnak!

Külön köszönettel tartozom:

solykoszonet

 

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!