Autóval

Győrben több közlekedési főútvonal találkozik egymással, ezek közül a legfontosabb az M1-es autópálya, amely roppant nagy forgalmat bonyolít le. A város több pontjáról elérhető, amely jelentősen megkönnyíti a helyzetet. Budapestről és Bécsből is kényelmesen, rövid idő alatt megközelíthető a kisalföldi megyeszékhely.

Talán éppen ezért is közkedvelt utazási és gyógyulási célpont, magyaroknak és külföldieknek egyaránt.

Az M1-es autópálya Budapestet köti össze Béccsel. Hegyeshalom után csatlakozik az osztrák A4-es autópályához. Az egyik legrégebbi magyar gyorsforgalmi útvonal, amelynek jelentősége a rendszerváltás után nőtt meg igazán. Mára már Magyarország legfontosabb nyugati irányú kapcsolata, kihasználtsága éppen ezért igencsak magas.

Érdemes tudni, hogy az autópálya fizetős, matricavásárlás ellenében vehető igénybe. Az ezzel kapcsolatos feltételekről, árakról több fronton is tájékozódhatnak az utazni kívánók:

autópálya http://www.autopalya.hu
autópálya http://www.autopalyamatrica.ws

Az utópályát igénybe véve Győr Budapesttől és Bécstől is hozzávetőleg 150 kilométerre található, a menetidő átlagosan 1 óra 30 perc. Mindkét szakaszon számos pihenő várja az utazás során megfáradtakat.

A sztráda számos levezető útja fut be a városba, egészen a centrumig. Az útvonalak mindegyike gondosan kitáblázott, így a belföldi és külföldi utasok is könnyedén eligazodhatnak.

autópálya http://www.viamichelin.com
autópálya http://www.map24.com

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!