Audi és a város

Győrben az Audi Hungária Motor Zrt. 1993-ben kezdte meg működését, elindítva ezzel egy sikerszériát, amely nagyban hozzájárul Győr dinamikus fejlődéséhez. Az Audi a helyi munkaerőpiac meghatározó eleme, amely nem csak a városban, hanem a környékén élők életét is gyökeresen megváltoztatta.

Azóta is folyamatosan kínálják az autóiparban rejlő lehetőségeket, amellyel magyar és külföldi szakemberek is élnek. A cég időközben a Széchenyi Egyetemmel is megegyezett, így szoros együttműködésben biztosítanak rálátást az autógyártás folyamataira, így a fiatalok szakmai fejlődéséhez és a későbbi elhelyezkedésükhöz nagy segítséget nyújtva. A várost, annak sport- és kulturális életét is jelentős összegekkel támogatják, jelezve ezzel: továbbra is hosszú távra terveznek a megyeszékhelyen. Állandó fejlesztéseket hajtanak végre, ezzel is növelve a helyi munkalehetőségeket.

Az Audi Hungária Motor Zrt. számos külföldi szakembert is városba vonzott, akik hamar otthonra leltek Győrben. Közülük is legtöbben a német ajkúak vannak, akik könnyen beilleszkednek a vendégbarát városba. Számukra kedvező szolgáltatások sokasága teszi még kellemesebbé az itt tartózkodást.

Ide sorolhatjuk a fogászati ellátást is, amelyet a Solydent fogorvosi rendelőiben a legmagasabb minőségben kapnak meg. A személyzet anyanyelvükön szólítja meg őket, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy igazán otthon érezhessék magukat. Az árakat is az itteni fizetésüknek megfelelően szabta meg a fogorvosi rendelők vezetősége, így ez is a választás mellett szólhat. Az egyre növekvő „Audis forgalom” bizonyítja: elégedettek a fogadtatással és az ellátással. A Solydent-ben azt kapják, amit ők adnak munkahelyükön: kifogástalan, profi munkát.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!