Árajánlatkérés

A Solydent fogászatban igyekszünk a lehető legpontosabb árajánlatot adni már akkor is, amikor még nem láttuk a valóságban leendő betegünk fogainak állapotát. Ehhez szükségünk lehet e-mailben elküldött korábbi röntgenfelvételekre, leletekre és a kívánalmak megfogalmazására. Ezek ismeretében egy körülbelüli kezelési menetet és annak árát vázoljuk. Ebből kiindulva már könnyebb a döntés: nekünk szavaznak-e bizalmat.

Természetesen a pontos ár megszabásához már személyes jelenlét és több vizsgálat is szükséges. Fogpótlások esetén a panoráma rtg-vel végzett felvételek kielemzése, a száj állapotának felmérése, de hosszan lehetne még sorolni, mi mindenre van szükségünk ahhoz, hogy a legkonkrétabb képet kaphassuk állapotáról. Lényeg: pontos árat csak alapos vizsgálat után mondunk. Onnantól tökéletesen tartani tudjuk magunkat a megbeszélt munkafolyamathoz és a kikalkulált árakhoz.

Kérje ajánlatunkat telefonon is, az alap információkat természetesen így is megtudhatja. Keresse kollégáinkat elérhetőségünk bármelyikén és ők készséggel állnak rendelkezésükre.

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!