Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.06.30-ig érvényes.

 

Altatás

Az altatást olyan betegeknek ajánljuk, akik erős szorongást éreznek a fogászati kezeléssel szemben. A beavatkozás teljesen öntudatlan állapotban történik, ön egyáltalán nem érez fájdalmat.

Miután elhelyezkedett a fogászati székben, kanült helyezünk be a kar vagy a kézháton futó vénába. EKG elektródát helyezünk a mellkasára, vérnyomásmérőt teszünk a karjára. Egy csipeszt helyezünk az ujjára, amely segítségével monitorozzuk a vér oxigénszintjét. Az altatást a kanülön keresztül beadott vénás injekcióval kezdjük. Miután öntudatlan állapotba került, egy lélegeztető csövet helyezünk a légcsövébe, ennek segítségével meggátolhatjuk idegen anyagok légutakban kerülését. A rutin altatás alkalmával erős nyugtatót,vénás altatószert, altatógázt,izom relaxánst,fájdalomcsillapító szereket kap. A beavatkozás végeztével, a lélegeztető csövet eltávolítjuk majd rövidesen felébred.

A műtét után egy ébredőszobában megfigyeljük. Néhány óra után felelős személy kíséretével távozhat. A nap hátralévő részében alkoholt nem fogyaszthat, potenciálisan veszélyes tevékenységet nem végezhet (pl. autóvezetés).

A beavatkozás napján az altatás előtt 6 órával ne egyen, tiszta vizet az altatás előtt 2 óráig ihat. Az altatás napján ne dohányozzon. Szokásos gyógyszereit vegye be, az előírtaknak megfelelően.

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat