Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.06.30-ig érvényes.

 

Alpha-Bio Implantátum

Az Alpha-Bio egy kedvezőbb árkategóriát képviselő, de teljesen megbízható, magas minőségű implantátum, amely hosszú távon biztosítja a fogpótlás tartását.

Már több mint 20 éve találkozhatunk vele az implantológiai piacon. Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba. Fontos, hogy rövid gyógyulási idővel kell kalkulálni, behelyezésük gyors és komplikáció mentes.

Éppen ezért is alkalmazzuk a Solydentnél is előszeretettel. Költséghatékony, de semmiféle hátrányt nem szenved a többi, de drágább gyártmánnyal szemben.

A legkedveltebb Alpha Bio implantátum típus az SPI spirál implantátum. Ez tulajdonságai révén minden igényt kielégít, bátran használható. A legnagyobb előnye, hogy egészen kevéske csontállomány mellett is lehetővé válik a beültetése. Ez azért van, mert rendkívül magas a stabilitása és a csonttömörítő hatása. Tovább fokozza népszerűségét, hogy kisebb átmérőjű előfúrást igényel, ami sokkal jobban megóvja a csontot, így a többi fog sérülésének kockázata a minimálisra csökken.

Ráadásul ha SPI implantátumot használunk, akkor műtét közben is változtatható a behelyezési irány. Így megvan a lehetőég arra, hogy tényleg a legmagasabb színvonalú és a legpontosabban implantátummal lássuk el betegeinket.

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat