Aktuális

Most érdemes belevágni a fogászati kezelésekbe

A fogászati kezelések, fogpótlások, implantátumok tipikusan olyan beavatkozások, amelyeket nem éri meg halogatni. Jó eséllyel előzhető meg a még nagyobb gond az időben történő közbelépéssel.

Sokan mégis nehezen veszik rá magukat a nagyobb kezelésekre, mert félnek, hogy sok időt, energiát, pénzt és szervezést igényelnek.

Ha az elhatározás megvan, nem egyszerű feladat a megfelelő rendelő felkutatása sem. Ha Ön is azt a legjobb magyar fogászati rendelőt keresi, nem fog csalódni, ha ránk bízza magát! Egy fogászati rendelő Győrben, mely közel van a határhoz, ahol kényelmesen és a tapasztalt fogorvosok segítségével teheti rendbe mosolyát, az első dolgot, amit mások észrevesznek egy találkozáskor.

Tovább >>

 

All-on-four/ All-on-six típusú fogpótlások

Mint azt az angol név is mutatja, ezen kezelés során a páciens teljes fogsort kap 4 vagy 6 implantátumra, csavarokkal rögzített híd formájában.

A kezelés azok számára javasolt, akik mindkettő vagy az egyik álcsontban az összes fogukat elveszítették, vagy a meglévő fogak állapota nem megfelelő egy fogpótlás elhorgonyzására. Amennyiben a páciens gyors, szép és funkcióstabil végeredményt szeretne, de semmiképp nem akar kivehető pótlást hordani, ezzel az eljárással néhány nap alatt visszanyerheti esztétikus mosolyát és rágási képességét.

Tovább >>

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!