Aktuális akciónk

10 % kedvezmény a Nobel Implantátum árából

Az akció 2021.04.30-ig érvényes.

 

Akcióink

 

10 % kedvezmény a Nobel  Implantátum árából

Nobel Biocare által gyártott, a világ egyik legtöbbet használt implantátuma, kizárólag olyan alapanyagból készül, amely nem okoz semmilyen allergiát, még fémallergiában szenvedő páciensek számára is beültethetők.
Ez az alapanyag az ötvözetlen titán.

A fog gyökerét formázó implantációs rendszer, magas stabilitásával és az egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a kedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában. Így nem csak funkciójában de kinézetében is élethű fogpótlás készülhet.


10 % kedvezmény az Alpha-Bio implantátum árából

Az Alpha Bio nemzetközi vállalat három évtizede foglalkozik fogászati implantátum tudományos fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. 2008-ban a vállalat a Nobel Biocare tulajdonába került, ami nemzetközi rangra emelte ezt a kedvező árfekvésű implantátumot.
Az Alpha-Bio Tec. implantátumai kényelmes megoldást biztosítanak, amellyel a lehető legközelebb kerülhet egy természetes fog érzetéhez. A kiemelkedő színvonalú fejlesztésnek és a precíz gyártási folyamatnak köszönhetően az Alpha-Bio Tec. a világ számos piacán vezető pozícióban van. A cég mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is. 


A NanoTec™ hibrid implantátumfelület, amely összetett folyamat során kerül kialakításra. Az eljárás nagy szemcséjű (20-40 mikron) homokfúvást és kettős termikus savazást foglal magában, így alakulnak ki a mikro és nano méretű pórusok (1-5 mikron). Ez az egyedi eljárás magas felületi differenciálódást hoz létre, növeli a háromdimenziós (3D) felületet és így közvetlenül az implantátum behelyezését követően a vér- és plazmaproteinek intenzívebb abszorpcióját teszi lehetővé a mikropórusokban. A korszerű kezelési technológiák állandó minőségű felületkezelést és pontosságot biztosítanak az Alpha-Bio Tec gyártóüzemében.


10 % kedvezmény a Circon korona árából

A cirkon korona és hídtag alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez az anyag nagyon kemény, teljesen fém- és allergiamentes, ezért a legjobb választás a fogpótlások készítéséhez. Megmunkálása a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM eljárással történik, ezért nagyon pontosan illeszkedik, az íny állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is. Az így elkészült tartós és természetes hatású cirkon korona képes visszaadni az eredeti fogak szépségét és tökéletességét.

Páciensünk, torlódott és elszíneződött fogainak rehabilitációja miatt kereste fel rendelőnket. Napjaink legkorszerűbb anyagából cirkónium koronákat készítettünk. Az eredmény természetes hatást, tökéletes esztétikus megjelenést és hosszú élettartamot biztosít viselőjének. A fogászati kezelés végén az elégedett mosoly sem maradt el.                   
Fogorvos: Dr. Bartha Kristóf
Solydent az Ön egészséges mosolyáért!

Nyitva tartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    zárva
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat