Aktuális akciónk

 

- 10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

Az akció 2023.09.30-ig érvényes.

 

Akcióink

 

10 % kedvezmény a Neodent HelixGM Acqua implantátum árából

A 30 éves Solydent Fogászati rendelőben az innováció nem állt meg. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy pácienseink számára kiváló szakértelemmel, modern fogászati eszközökkel, valamint magas minőségű fogászati anyagokkal hosszú távú elégedettséget biztosítsunk. Ezért bővítettük implantátum rendszerünket a svájci Straumann Grouphoz tartozó Neodent fogászati implantátum rendszerrel. A Neodent HelixGM Acqua implantátum különlegesen nagy tisztaságú titán felületű, amely javítja az implantátum integrálódását a csontszövetbe és felgyorsítja a gyógyulási időt.

A Neodent HelixGM Acqua kiváló választás, ha Ön csúcsminőségű és megbízható implantátumot szeretne!

 


10 % kedvezmény a Nobel  Implantátum árából

Nobel Biocare által gyártott, a világ egyik legtöbbet használt implantátuma, kizárólag olyan alapanyagból készül, amely nem okoz semmilyen allergiát, még fémallergiában szenvedő páciensek számára is beültethetők.
Ez az alapanyag az ötvözetlen titán.

A fog gyökerét formázó implantációs rendszer, magas stabilitásával és az egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a kedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában. Így nem csak funkciójában de kinézetében is élethű fogpótlás készülhet.


10 % kedvezmény a Cirkon és a Prettau cirkon korona árából

A cirkon korona és hídtag alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez az anyag nagyon kemény, teljesen fém- és allergiamentes, ezért a legjobb választás a fogpótlások készítéséhez. Megmunkálása a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM eljárással történik, ezért nagyon pontosan illeszkedik, az íny állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is. Az így elkészült tartós és természetes hatású cirkon korona képes visszaadni az eredeti fogak szépségét és tökéletességét.

A Prettau cirkon a cirkon korona továbbfejlesztett változata. Az anyag rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a belőle készült fogpótlások nem kopnak, nem pattognak le, és esztétikailag is garantálják a páciensek számára a hosszantartó elégedettségét.

Páciensünk, torlódott és elszíneződött fogainak rehabilitációja miatt kereste fel rendelőnket. Napjaink legkorszerűbb anyagából cirkónium koronákat készítettünk. Az eredmény természetes hatást, tökéletes esztétikus megjelenést és hosszú élettartamot biztosít viselőjének. A fogászati kezelés végén az elégedett mosoly sem maradt el.                   
Fogorvos: Dr. Bartha Kristóf
Solydent az Ön egészséges mosolyáért!

Jelentkezzen be!


Kérje ajánlatunkat!