Hírlevél

Kezelt páciensek száma:

71 961

logo magyarorszagmegujullogo ujszechenyitervlogo eutamogatasaval

fogaszati altatas

Szakmai Cikkek

Mivel mossuk a fogunkat?

Mivel mossuk a fogunkat?Többször hallható, hogy a megfelelő fogkefe kiválasztása nagyon fontos. De vajon a hagyományos, az elektromos vagy az interdentális fogkefék a legjobbak?

Bővebben: Mivel mossuk a fogunkat?

A dohányzás hatása

A dohányzás hatásaA száj, a fogak és az immunrendszer egyik legnagyobb ellensége a dohányzás. Dr. Faragó László, a Solydent fogorvosa szerint azonban az ő munkájukat is megkeseríti a dohányos páciensek kezelése.

Bővebben: A dohányzás hatása

Gyakori szájbetegségek nőknél

Gyakori szájbetegségek nőknélMa már orvostanilag bizonyított tény, hogy a nőknél bizonyos szájüregi problémák sokkal gyakrabban fordulnak elő. Ennek hátterében a női szervezetet érő hormonális változások állnak.

Bővebben: Gyakori szájbetegségek nőknél

Foghúzás? Mikor elkerülhetetlen?

Foghúzás? Mikor elkerülhetetlen?Napjainkban az a jellemző a fogászati kezelésekre, hogy a fog megtartása az elsődeleges szempont. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor már menthetetlen a fog. Most ezeket az esetek vesszük sorra.

Bővebben: Foghúzás? Mikor elkerülhetetlen?

Letört a fogam - Mit tehetek?

Letört a fogam - Mit tehetek?Sajnos elég sok esetben fordul elő, hogy egy meggyengült, szuvas fogból étkezésnél vagy külső mechanikai behatásnál letörik egy darab. Ezekre a helyzetekr eis van megoldás, nézzük mit lehet ilyenkor tenni!

Bővebben: Letört a fogam - Mit tehetek?