Hírlevél

Kezelt páciensek száma:

71 961

logo magyarorszagmegujullogo ujszechenyitervlogo eutamogatasaval

fogaszati altatas

Szakmai Cikkek

A legtökéletesebben megtervezett implantációs eljárás

Nobel guide implantációs eljárással a Solydent Fogászatán elértük, hogy az implantátumok beültetése tökéletesen tervezett és elvégzett művelet. Ennél jelenleg nem létezik pontosabb implantációs eljárás!

nobel-guide

Bővebben: A legtökéletesebben megtervezett implantációs eljárás

Szájápolási tippek a munkahelyre

Szájápolási tippek a munkahelyreLegtöbben a fél életünket szó szerint a munkahelyünkön töltjük, ahol bár egész nap szénhidrátokban gazdag ételeket és italokat fogyasztunk, az otthoni fürdőszobánk és a fogkefénk sajnos nincs velünk. Mit tehetünk? Íme néhány hasznos tanács a nap közbeni fogápolásra.

Bővebben: Szájápolási tippek a munkahelyre

Mi az az ínykorrekció és mire jó

Mi az az ínykorrekció és mire jóAz ínykorrekció az esztétikai fogászat egyik legkörülményesebb feladata, ezzel együtt mondhatni, hogy kicsi és gyorsan gyógyuló beavatkozásról van szó.

Bővebben: Mi az az ínykorrekció és mire jó

Hogyan lesz lyukas a fog

Hogyan lesz lyukas a fogA lyukas fog, vagy más nevén a fogszuvasodás minden ember életében előfordul. De vajon mi az a fogszuvasodás, mi okozza és hogyan lehet tenni ellene?

Bővebben: Hogyan lesz lyukas a fog

Gyökérkezelt fogak fehérítése

Gyökérkezelt fogak fehérítéseGyakori jelenség, hogy a gyökérkezelt fogak elszíneződnek. Ez ilyen helyzetkere is van egy speciális megoldás, ugyanis ilyenkor csak az adott fogat fehérítjük.

Bővebben: Gyökérkezelt fogak fehérítése