Hírlevél

Kezelt páciensek száma:

71 961

logo magyarorszagmegujullogo ujszechenyitervlogo eutamogatasaval

fogaszati altatas

Szakmai Cikkek

Mit kell és lehet csinálni a foghúzás után?

Mit kell és lehet csinálni a foghúzás után?A foghúzás fájdalommentes, azonban az érzéstelenítő elmúlása után nehéz órák és napok várhatnak ránk. Ha nem tartunk be néhány nagyon fontos szabályt, akkor akár komolyabb gond is lehet!

Bővebben: Mit kell és lehet csinálni a foghúzás után?

Tökéletes lézeres fogfehérítés

A Solydent Biolase lézerfogászata Magyarország legelismertebb fogfehérítési technológiája. A Biolase fogfehérítés akár 12 árnyalattal világosabb fogakat tud Önnek adni rövid idő alatt!biolase-fogfeherites

Bővebben: Tökéletes lézeres fogfehérítés

Teljes foghiány esetén a legjobb megoldás a All on 4 implantációs rendszer

A Solydentben az All on 4 és All on 6 implantációs technológiával a teljes foghiány esetében azonnali fixfogsort kaphat a gyógyulási idő alatt. A súlyos fogágyebetegségben szenvedők vagy a teljes foghiányosok számára ezzel a speciális eljárással biztosított az azonnali fogpótlás. All-on-4-implantate

Bővebben: Teljes foghiány esetén a legjobb megoldás a All on 4 implantációs rendszer

Altatásos fogászati kezelések szinte kórházi körülmények között

A Solydent Fogászatán Győrben a fogászati kezelések elvégzést lehet altatásban is kérni. A rendelő az egyik legjobban felszerelt és legmodernebb rendelő a régióban. Ennek köszönhetően az itt elvégzett altatásokat szinte kórházi körülmények között végezzük.

altatas-solydent

Bővebben: Altatásos fogászati kezelések szinte kórházi körülmények között

CAD-CAM technológia a tökéletes eredményért

A Solydentben tökéletesen pontos és esztétikailag élethű fogsort vagy fogpótlást készítünk. A számítógéppel tervezett és elvégzett fogsor vagy fogpótlás hibátlanul illeszkedik az Ön igényeihez.

cad-cam2

Bővebben: CAD-CAM technológia a tökéletes eredményért