Hírlevél

Kezelt páciensek száma:

71 961

logo magyarorszagmegujullogo ujszechenyitervlogo eutamogatasaval

fogaszati altatas

Szakmai Cikkek

Meglepő felfedezés a stressz szájhigiéniára gyakorolt hatásáról

Köztudomású, hogy a feszített életvitel és a szinte állandósult stressz döntő hatással van egészségi állapotunkra és nemcsak idegrendszerünk épségét veszélyezteti, de akár fogaink egészségét is befolyásolhatja közvetett módon.


stressz1

 

Bővebben: Meglepő felfedezés a stressz szájhigiéniára gyakorolt hatásáról

Ezért jobb szakemberre bízni a fogfehérítést

Ezért jobb szakemberre bízni a fogfehérítést

Manapság, amikor a fiatalság és a szépség, valamint az egészség megőrzése kiemelt fontossággal bír, fogaink fehérségére is egyre nagyobb gondot fordítunk, hiszen ezzel mindhárom elvárásnak megfelelhetünk. Az életkor előrehaladtával, valamint egyes ételek és italok rendszeres fogyasztásával fogaink folyamatosan veszítenek hajdani fehérségükből.

szakember

 

Bővebben: Ezért jobb szakemberre bízni a fogfehérítést

Rágógumival a fogszuvasodás ellen?

Rágógumival a fogszuvasodás ellen?

Mivel ételeink nagy részét puhára főzzük-sütjük és a felgyorsult életvitelünk következményeként ezeket a falatokat sem rágjuk meg rendesen, jó szolgálatot tehet fogaink karbantartására a rágógumi gyakori használata, mely akár még a reflux tüneteire is enyhülést jelenthet.

ragozas webre

Bővebben: Rágógumival a fogszuvasodás ellen?

Szakértelem, korrekt árak és komplex ellátás - ezért látogatnak a külföldiek is Magyarországra fogorvoshoz

Manapság már senki nem lepődik meg azon, hogyha egy magyarországi fogorvosi klinikán külföldi betegek is helyet foglalnak a váróban. Ezek a páciensek sokszor akár még repülőre is ülnek azért, hogy egy magas képzettséggel és szakmai tapasztalattal felvértezett fogorvos vegye őket kezelésbe, ráadásul sok esetben az általuk megszokott árakhoz képest akár 50-70 százalékkal kedvezőbben.november4

Bővebben: Szakértelem, korrekt árak és komplex ellátás - ezért látogatnak a külföldiek is Magyarországra...

A kellemetlen reggeli lehelet legyőzhető

Természetes folyamatok eredménye a reggelente tapasztalható kellemetlen lehelet, mely arra ösztökél minket, hogy mielőbb a fürdőszobába látogassunk egy felszabadító fogmosásért. Az éjszaka folyamán számos feltétel valósul meg egyszerre, mely ezt az állapotot létrehozza, ilyen például a nyáltermelődés csökkenése, mely a lepedék megtapadásához vezet.november

Bővebben: A kellemetlen reggeli lehelet legyőzhető