Aktuális akciónk

2019. augusztus 31-ig az Alpha-Bio Implantátum árából 10 % kedvezményt biztosítunk.

Az akció 2019.08.31-ig érvényes.

 

Repülővel

Győr három nagyváros repteréről is könnyedén megközelíthető, köszönhetően többek között az M1-es autópályának és Szlovákia közelségének.

A budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről és a Bécstől 22 kilométerre található Schwechati repülőtérről is kiválóan elérhető, köszönhetően az M1-es autópályának és a vonatközlekedésnek, amelyre a megfelelő menüpontban részletesen is kitérünk.

A Pozsonyi repülőtér még közelebb van a kisalföldi megyeszékhelyhez, sőt Bécshez is. Közúton mindkét városból hozzávetőleg 1 óra alatt elérhető a szlovák reptér.

A három légikikötőre forgalmat bonyolító légitársaságok listájáról érdemes tájékozódni. Bármelyikre is esik a választás, Győr szempontjából mindegyik helyesnek bizonyul majd.

Repülőtér utazás Győr http://www.ryanair.com
Repülőtér utazás Győr http://www.easyjet.com
Repülőtér utazás Győr http://www.airberlin.com
Repülőtér utazás Győr http://www.flyniki.com
Repülőtér utazás Győr http://www.aerlingus.com
Repülőtér utazás Győr http://www.austrianairlines.at
Repülőtér utazás Győr http://www.crossair.ch
Repülőtér utazás Győr http://www.lufthansa.de

Különösen azért, mert kérésre a Solydent csapata transzfer járatot indít, így a belföldi utazás terheit leveszik a látogatók válláról. Többszemélyes kisbusz és személygépkocsi is a páciensek rendelkezésére áll. Ezek segítségével gyorsan, kényelmesen és biztonságosan tehetik meg azt az utat, amely a fogászati egészségük felé vezet. A részletekről kollégáink adnak felvilágosítást, érdeklődjenek bátran!

Nyitvatartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    8.00 - 13.00
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat