Hírlevél

Kezelt páciensek száma:

71 961

logo magyarorszagmegujullogo ujszechenyitervlogo eutamogatasaval

fogaszati altatas

Nobel Replace Implantátum árából 10 % kedvezményt biztosítunk.

Az akció 2018. 09. 30-ig érvényes.

2018. 09. 30-ig a Nobel Replace Implantátum árából 10 % kedvezményt biztosítunk.

Nobel Biocare által gyártott, a világ egyik legtöbbet használt implantátuma, kizárólag olyan alapanyagból készül, amely nem okoz semmilyen allergiát, még fémallergiában szenvedő páciensek számára is beültethetők. Ez az alapanyag az ötvözetlen titán.
A fog gyökerét formázó implantációs rendszer, magas stabilitásával és az egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a kedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában. Így nem csak funkciójában de kinézetében is élethű fogpótlás készülhet.
All-on-4 a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél 4 – 4 implantátum biztosítja az alsó és felső, cad – cem technikával készült, cirkon ideiglenes híd stabil rögzülését. A legtöbb páciensnél ez alkalmazható eljárás, még csonthiány esetén is.

Új akciónk keretein belül, 3 nap alatt, teljes értékű mosolyt varázsolunk All-on-4 technikával pácienseink számára. A fogászati beavatkozáshoz szükséges itt tartózkodás idejére, ( maximum 2 éjszaka ), grátisz szobát biztosítunk a három csillagos Hotel Kálváriában.