Aktuális akciónk

2019. augusztus 31-ig az Alpha-Bio Implantátum árából 10 % kedvezményt biztosítunk.

Az akció 2019.08.31-ig érvényes.

 

Akcióink


 

10 % kedvezmény az Alfha-Bio implantátum árából

Az Alpha Bio nemzetközi vállalat három évtizede foglalkozik fogászati implantátum tudományos fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. 2008-ban a vállalat a Nobel Biocare tulajdonába került, ami nemzetközi rangra emelte ezt a kedvező árfekvésű implantátumot.
Az Alpha-Bio Tec. implantátumai kényelmes megoldást biztosítanak, amellyel a lehető legközelebb kerülhet egy természetes fog érzetéhez. A kiemelkedő színvonalú fejlesztésnek és a precíz gyártási folyamatnak köszönhetően az Alpha-Bio Tec. a világ számos piacán vezető pozícióban van. A cég mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is. 


A NanoTec™ hibrid implantátumfelület, amely összetett folyamat során kerül kialakításra. Az eljárás nagy szemcséjű (20-40 mikron) homokfúvást és kettős termikus savazást foglal magában, így alakulnak ki a mikro és nano méretű pórusok (1-5 mikron). Ez az egyedi eljárás magas felületi differenciálódást hoz létre, növeli a háromdimenziós (3D) felületet és így közvetlenül az implantátum behelyezését követően a vér- és plazmaproteinek intenzívebb abszorpcióját teszi lehetővé a mikropórusokban. A korszerű kezelési technológiák állandó minőségű felületkezelést és pontosságot biztosítanak az Alpha-Bio Tec gyártóüzemében.


INGYENES CT felvétel* az implantációs megbeszéléshez

Az implantológiai műtét pontos megtervezéséhez nem elegendő a panorámaröntgen, hanem három dimenziós Dental CT felvétel is szükséges.

Az orvos ezen tudja:

- a pontos méréseket elvégezni

- meghatározni az implantátumok nagyságát, hosszát

- megvizsgálni a csontszerkezetet

- bemérni, hogy milyen távolság van egy fontos anatómiai képlet (pl. arcüreg, arcideg, ) és a csontfelszín között

- tanulmányozni az arcüreg lefutását és nyálkahártyáját egy sinus-lift műtét előtt.

* a CD-n kiadott CT felvétel kifizetendő!


INGYENES panorámaröntgen és kezelési terv

Ingyenes panorámaröntgennel*, ingyenes fogászati konzultáció keretében írásos, személyre szabott kezelési tervvel várjuk Pácienseinket.
* a CD-n vagy más úton kiadott röntgen kifizetendő. 


10 % kedvezmény a Circon korona árából

A cirkon korona és hídtag alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez az anyag nagyon kemény, teljesen fém- és allergiamentes, ezért a legjobb választás a fogpótlások készítéséhez. Megmunkálása a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM eljárással történik, ezért nagyon pontosan illeszkedik, az íny állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is. Az így elkészült tartós és természetes hatású cirkon korona képes visszaadni az eredeti fogak szépségét és tökéletességét.

Nyitvatartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    8.00 - 13.00
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat