Aktuális akciónk

Ingyenes CT felvétel* az implantációs megbeszéléshez

Az akció 2019.03.31-ig érvényes.

 

Akcióink


INGYENES CT felvétel* az implantációs megbeszéléshez

Az implantológiai műtét pontos megtervezéséhez nem elegendő a panorámaröntgen, hanem három dimenziós Dental CT felvétel is szükséges.

Az orvos ezen tudja:

- a pontos méréseket elvégezni

- meghatározni az implantátumok nagyságát, hosszát

- megvizsgálni a csontszerkezetet

- bemérni, hogy milyen távolság van egy fontos anatómiai képlet (pl. arcüreg, arcideg, ) és a csontfelszín között

- tanulmányozni az arcüreg lefutását és nyálkahártyáját egy sinus-lift műtét előtt.

*: a CD-n kiadott CT felvétel kifizetendő!


NGYENES panorámaröntgen és kezelési terv

Ingyenes panorámaröntgennel*, ingyenes fogászati konzultáció keretében írásos, személyre szabott kezelési tervvel várjuk Pácienseinket.
*: a CD-n vagy más úton kiadott röntgen kifizetendő. A továbbiakban is számítunk Önökre, számítsanak ránk!


Nobel Replace Implantátum árából 10 % kedvezményt biztosítunk.

Nobel Biocare által gyártott, a világ egyik legtöbbet használt implantátuma, kizárólag olyan alapanyagból készül, amely nem okoz semmilyen allergiát, még fémallergiában szenvedő páciensek számára is beültethetők. Ez az alapanyag az ötvözetlen titán.
A fog gyökerét formázó implantációs rendszer, magas stabilitásával és az egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a kedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában. Így nem csak funkciójában de kinézetében is élethű fogpótlás készülhet.
All-on-4 a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél 4 – 4 implantátum biztosítja az alsó és felső, cad – cem technikával készült, cirkon ideiglenes híd stabil rögzülését. A legtöbb páciensnél ez alkalmazható eljárás, még csonthiány esetén is.

Új akciónk keretein belül, 3 nap alatt, teljes értékű mosolyt varázsolunk All-on-4 technikával pácienseink számára. A fogászati beavatkozáshoz szükséges itt tartózkodás idejére, ( maximum 2 éjszaka ), grátisz szobátbiztosítunk a három csillagos Hotel Kálváriában.


10 % kedvezmény a Circon korona árából

A cirkon korona és hídtag alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez az anyag nagyon kemény, teljesen fém- és allergiamentes, ezért a legjobb választás a fogpótlások készítéséhez. Megmunkálása a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM eljárással történik, ezért nagyon pontosan illeszkedik, az íny állapota megmarad, továbbá lassítja annak visszahúzódását is. Az így elkészült tartós és természetes hatású cirkon korona képes visszaadni az eredeti fogak szépségét és tökéletességét.

Nyitvatartás

H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

  • Hétfő-péntek:
    7.00 - 21.00
  • Szombat:
    8.00 - 13.00
  • Vasárnap:
    zárva

Kérje ajánlatunkat